Region

Svet

Teja Dora oduševila i publiku u Barseloni (FOTO)

Predstavnica Srbije, Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gde je prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pesmu „Ramonda“, koja je već osvojila njihova srca. U nastavku turneje usledio je nastup u Barseloni.

Teja Dora oduševila i publiku u Barseloni (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTS



Nakon Madrida u okviru Evrovizijske promo turneje, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“, Teja Dora, ovog vikenda nastupila je i u Barseloni. Za posetioce u dvorani „Sant Đordi“ imala je i malo iznenađenje, s obzirom na to da je otpevala i pesmu kojom se proslavila, Džanum.

Jednak utisak kao i publika imali su i ostali takmičari koji su za našu ovogodišnju predstavnicu na „Evroviziji“ imali samo reči hvale.
,
„Mislim da je Teja apsolutno fantastična i da ima pravu himnu od pesme. Takođe mi se dopada i njen stil“, kaže Aiko, predstavnica Češke.

„Sviđa mi se njena pesma. Ima jako dobar vajb i čini mi se da ima jako dobru dušu“, ističe Sliman,predstavnik Francuske.

Svoje zadovoljstvo publikom nije krila ni Teja Dora koja je istakla da se raduje i poslednjem nastupu pre zvaničnog početka ovogodišnjeg „Evrosonga“.



„Baš je strava publika. Malo više ljudi je bilo nego u Madridu, a i veći je prostor. Tako da, baš je dobar osećaj. Nisam mnogo čula publiku, ali mislim da je bilo strava. Jedva čekam Amsterdam, a onda idemo u Malme“, kaže Teja Dora.

Svoju evropsku turneju Teja Dora će završiti u Amsterdamu 13. aprila, a onda pravac Malme, gde nas očekuje veliki spektakl.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>