Region

Svet

Haos u hrvatskim medijima zbog pesme za Evroviziju!

Haos u hrvatskim medijima zbog pesme za Evroviziju! Oni su sinoć izabrali predstavnika za Evroviziju, koja će se u maju mesecu održati u Malmeu, a pobedu je odneo Bejbi Lazanja sa pesmom Rim Tim Tagi Dim.

Haos u hrvatskim medijima zbog pesme za Evroviziju! Screenshoot/Instagram

Bejbi Lazanja je sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" dobio najviše poena publike i žirija, a na sceni se pojavio sa šminkom, u kostimu sa lancima.Marko Purišić, osvojio je ukupno 321 bod i to čak 247 od publike, a tamošnja publika oduševljenja je njegovim nastupom, iako ističu da je organizacija na Dori mogla biti mnogo bolja.


Mediji u Hrvatskoj nemaju baš lepe reči za produkciju koja je bila zadužena za pomenuto muzičko takmičenje, a u jednoj od rečenica navode da snimci sa Dore "izgledaju kao da ih je snimila svadbena kamera".Kako je piše dalje "Index", da Bejbi Lazanja ima produkciju kakvu imaju Šveđani ili Srbi i da je HRT na vreme prepoznao pesmu, svi bismo se brinuli kako će organizovati Evroviziju u Zagrebu.

Srbija u narednim danima bira svog predstavnika za "Evroviziju", a prvo polufinale muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju", zakazano je za 27. februar sa početkom u 21h na RTS-u.


Najnovije Google vesti.


Hrvatski fudbaler Dejan Lovren, negativno je komentarisao Bejbi Lazanju na instagramu:"Ubedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj."


Reakciju na njegov komentar je imao i Bejbi Lazanja, koji nije želeo da se svađa sa fudbalerom:

"Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se "potruditi" da me upozna i da vidi da sam baš suprotno od toga." - rekao je on, pa dodao:

"Vera mi je najvažnija u životu. Vera i porodica. Volim svoju porodicu, s njima sam u dobrim odnosima." - rekao je Bejbi Lazanja za hrvatske medije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>