Region

Svet

Nezaboravno veče: Spektakularan nastup Saše Kovačevića u Pančevu! (VIDEO)

Pevač Saša Kovačević oduševio je svoje fanove na spektakularnom koncertu u Pančevu. Izvodeći svoje najveće hitove, Kovačević je svojom energičnom izvedbom potvrdio zašto je jedan od najcenjenijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni.

Nezaboravno veče: Spektakularan nastup Saše Kovačevića u Pančevu! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Atmosfera je bila neprocenjiva, publika je uživala u svakom trenutku, pevajući i igrajući uz omiljene pesme, stvarajući nezaboravan doživljaj zajedno sa popularnim pevačem.




Nizali su se hit za hitom, ali vrhunac večeri dogodio se na prve taktove pesme "Zamalo tvoj", kada je sala eksplodirala od oduševljenja.


Nastup je bio prava poslastica za sve prisutne, koji su uživali u nezaboravnom koncertnom doživljaju. Saša je svojim vernim fanovima zahvalio na podršci i nakon koncerta je pokazao svoju pristupačnost, slikajući se i razmenjujući reči sa obožavaocima koji su želeli da zabeleže uspomenu sa njim.

Ovo je još jedan dokaz koliko su koncerti Saše Kovačevića nešto što se ne propušta, a ovakvi događaji samo podsećaju na veličinu i popularnost koju on uživa na muzičkoj sceni.



Slične vesti: ​Povratak legendi: Kako su popularni bendovi ponovo osvojili svet!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>