Region

Svet

Milica Majstorović pokazala neuredne nokte! (Foto)

Klub Stefan Braun ponovo radi i u njemu naravno puno poznatih ličnosti koje su se prikazivale u najboljem svetlu, ali Milica Majstorović u tome nije uspela!

Milica Majstorović pokazala neuredne nokte! (Foto)





Crnogorska pop pevačica Milena Vučić pored brojnih obaveza oko promovisanja nove pesme, izdvojila je vreme da pomogne ovu humanitarnu akciju i zajedno sa verenikom Nikolom Burovcem animirala goste da doniraju novac za mladu ženu iz Šapca, prenosi Puls.



U šanku su im se pridružili i pevačica Milica Majstorović, pevač Dado Polumenta a podršku iz VIP dela pružali su im odbojkaš Edin Škorić i vaterpolista Predrag Zimonjić. Ovog meseca humanitarni prilozi se sakupljaju za Radu Simić koja boluje od invazivnog kancera i neophodan joj je novac za terapiju, budući da je bez ikakvih primanja već godinama.



Na Milici Majstorović osim lošeg izbora haljine koji je više delovao kao spavaćica sa jaknom, primetili smo njene nokte koji su, iako su nadogradnja, u jako lošem izdanju. Vidi se koliko puta je lak prešao preko njih, kao i da su prirodni nokti već uveliko rekli svetu "dobar dan"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>