Svet

Region

Slavne zvezde tuguju za Vitni Hjuston: Sve je usrećila, samo sebe nije

Sve društvene mreže od jutros su preplavljene izjavama poznatih ličnosti koje tuguju zbog iznenadne smrti pevačice sa anđeoskim glasom Vitni Hjuston.

Slavne zvezde tuguju za Vitni Hjuston: Sve je usrećila, samo sebe  nije



Samo nekoliko sati nakon što je Vitni preminula, njen bivši suprug Bobi Braun pevao je u Misisipiju sa grupom "New Edition". Saznao je za smrt žene sa kojom je bio u braku od 1992. do 2007. i odlučio je da peva njoj u čast. Na bini se rasplakao dok je pevao "Tenderoni".

"Volim te Vitni" - rekao je kroz suze i poslao je  poljubac prema nebu.

"Imala je sve, predivan glas i lepotu. Tužno je što sama sebe nije mogla da usreći toliko koliko je usrećila ceo svet "- napisala je na Twitteru Barbra Streisand.

Zauvek je utihnuo anđeoski glas Vitni Hjuston (Video)
Brojni poznati na društvenim mrežama odali su počast pokojnoj Vitni. Žale što je preminula jer je bila predivna osoba i vrhunska pevačica. Žaljenje za Vitni izrazio je i američki pevač Erik Benet koji je nazvao nacionalnim blagom koje je sad izgubljeno.

"Vitni je bila sve. Ne, ona JE sve - napisala je na Twitteru Keti Peri. Simon Kovel koji je Vitni hteo da angažuje kao člana žirija u šou "X Factor" rekao je da je smrt pevačice strašan i velik gubitak i da je bila predivna osoba sa kojojm je bilo divno sarašivati. P Didi prisetio se njenog osmeha kojim bi nagradila svakogtko joj se obratio.

"Nemam reči. Samo suze" - napisala je na Twitteru Rijana.

Maraja Keri, koja je 1998. sa Vitni za film '"The Prince of Egypt" snimila pesmu "When You Believe" napisala je kako joj se srce slama zbog smrti drage prijateljice koja nikada neće biti zaboravljena kako po svojoj dobroti tako i po božanstvenom glasu a kojim se ne može uporediti nijedan drugi.Tugu je izrazio i mladi Džastin Biber.

"Toliko sam pod utiskom da ne mogu da govorim. Ne mogu da verujem da je više nema" - rekla je Areta Franklin, a saučešće porodici izrazio je i Mič Vajnhaus koji je  u junu izgubio ćerku Ejmi. Lajonel Riči opisao je Vitni je opisao kao predivnu i nevinu osobu koja nikom nije učinila zlo. Glas i život su joj bili čisti i treba da se koncentrisati na sve ono dobro što je dala celom svetu, a ne na probleme koje je imala.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>