Svet

Region

Evrovizija 2024: Dok je Teya Dora pevala, dogodio se nesvakidašnji trenutak! (VIDEO)

Švajcvarska je pobednik 68. međunarodnog takmičenja "Evrovizija 2024". Iako je Nemo oduševio žiri iz 37 zemalja, a naša Teya Dora zauzela tek 17. mesto. Njen nastup će ipak ostati upamćen po nečemu neverovatnom.

Evrovizija 2024: Dok je Teya Dora pevala, dogodio se nesvakidašnji trenutak! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTSNaime, dok je Teya Dora na bini "Evrovizije" u Malmeu izvodila numeru "Ramonda", dogodio se trenutak koji će ovom mladom paru ostati u predivnom sećanju.

Na društvenoj mreži TikTok, pojavio se snimak prosidbe tokom Teya Dorine izvedbe. Ovaj trenutak ostaće zapamćen u životima para, a verujemo da će se i naša predstavnica obradovati kada vidi da je za vreme njene numere došlo do ovakvog svečanog čina. 


@skymusic.entertainment SHE SAID YES! 🌸 Dok je ovogodišnja predstavnica Srbije na #ESC24 izvodila svoju pesmu “Ramonda” kao najemotivniji trenutak bila je prosidba! 🌸 @TeyaDora je nastupila pod rednim brojem 16, dok je publika oduševljeno slušala našu predstavnicu! ✨ GLASAJTE! 🇷🇸 #SEtv #SkyMusic #SkyMusicEnertainment #TeyaDora #Ramonda ♬ original sound - /SETV

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>