Svet

Region

Narko dileri ubili Vitni Hjuston?

Vitni Hjuston ubili su zbog duga od milion i po dolara narko dileri, a novi snimci kontrolnih kamera to i potvrđuju.

Narko dileri ubili Vitni Hjuston?



Privatni detektiv iz Holivuda Pol Hebl tvrdi da su muzičku zvezdu Vitni Hjuston ubili narko dileri i to zbog duga od milion i po dolara, kao i da novi snimci zabeleženi na kontrolnim kamerama potvrđuju njegove tvrdnje.

Detektiv je rekao da je FBI-u predao dokaze koji pokazuju da je 48-godišnja pevačica ubijena u februaru zbog velikog duga za drogu.

Patolozi su utvrdili da se Vitni Hjuston ugušila u kadi u hotelu "Beverly Hilton" nakon što je uzela koktel kokaina, marihuane i nekoliko legalnih lekova.

Kako pišu strani mediji, Hebl veruje da je Vitni Hjuston bila na crnoj listi nekoliko moćnih narko dilera koji su poslali svoje ljude kako bi naplatili njena dugovanja. Prema nekim izveštajima, Hjuston je za drogu dugovala 1,5 miliona dolara. Međutim, Hebl kaže da ne može sa sigurnošću reći da je Vitni Hjuston ubijena, ali svi dokazi koje ima, upućuju na to. On je rekao da ima dokaze da je Vitni, dan pre smrti, dostavljen kokain u sobu i da su joj i ranije pretili dileri koji su tražili naplatu duga.

Hebl takođe tvrdi da je došao u posed snimka kontrolnih kamera koji pokazuje dva nepoznata muškarca koji su stigli u hotel "Beverly Hilton" i pomešali se sa pratnjom Vhitni Hjuston. On tvrdi da su upravo ta dva muškarca ušla u njenu sobu i ubila je.

Hebl se ne slaže sa izjavom patologa u Los Anđelesu koji tvrdi da je smrt zvezde nesretan slučaj, jer se na njenom telu mogu naći klasične odbrambene povrede koje nastaju kada se neko bori za svoj život.

Ovaj privatni detektiv tvrdi i da je njena hotelska soba pretražena.

Autor: B.B.
Izvor: FoNet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>