Region

Svet

Severina probila termin

Iščekivanje: Iako je porođaj bio zakazan za juče, pevačica čeka prirodne kontrakcije da bi na svet donela svoje prvo dete. Uz nju je stalno verenik Milan, koji se iz Beograda jedva probio kroz smetove da bi došao do Splita

Severina probila termin



Pevačica Severina Vučković i njen verenik Milan Popović broje poslednje dane i sate do rođenja njihovog prvog deteta.

Uprkos snegu i hladnoći, Milan je uspeo da stigne iz Beograda do Splita i svakog dana odlazi kod nje u porodilište, a kako pišu mediji u Hrvatskoj, u Splitu već nekoliko dana borave i beogradski novinari, fotografi i televizijske ekipe, iščekujući vest o Severininom porođaju.

Iako je Split zavejan snegom, Milanu uspeva da se probije do KBC Split gde će splitska pevačica na svet doneti svoju prvu bebu. Novinari su ga u više navrata molili da kaže barem nešto o Severininom porođaju, ali on odbija da daje bilo kakve komentare kada ide u posetu svojoj verenici. Nije želeo da komentariše ni plan da kupi Severinin omiljeni restoran blizu njihovog stana u Njegoševoj ulici u Beogradu.

Seve će roditi dečaka, kojem će, kako se pisalo, roditelji dati ime Aleksandar Ivan. Predviđeni termin za porođaj bio je 7. februar, ali je beba hrvatske zvezde i srpskog biznismena očigledno odlučila da još malo pričeka.

Severini je bio ponuđen carski rez, kako zbog njenih godina, tako i zbog mogućih komplikacija, zbog kojih je i hospitalizovana odmah posle Nove godine. Tada su pojedini mediji spekulisali da se porodila, ali da se ta vest čuva u strogoj tajnosti. Međutim, pevačica je tada zbog mogućih problema u trudnoći smeštena na peti sprat splitskog porodilišta kako bi bila pod budnim okom lekara. Hrvatska zvezda je insistirala da se porodi prirodnom putem, pa čeka da krenu trudovi, za razliku od većine poznatih žena koje zahtevaju porođaj carskim rezom.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>