Region

Svet

Prvi glas Srbije Davor Jovanović: Ostvario sam svoj san (Video)

Pobednik muzičkog šou-a Prvi glas Srbije Davor Jovanović, posle pobede izjavio je kako mu se ostvario san.

Prvi glas Srbije Davor Jovanović: Ostvario sam svoj san (Video)



Prvi glas Srbije je Davor Jovanović (Video)
"Još uvek ne verujem da sam pobedio! Moj cilj i san su se ostvarili. Trud se isplatio, vežbao sam naporno. Sad me čekaju značajne obaveze, ali ja im se radujem. Čast je bilo pevati pred ovakvim žirijem, ovako velikim ljudima, od kojih smo mnogo naučili. Veliki sam poštovalac muzike Vlada Georgieva, a on je pokazao kako je veliki čovek. Uvek će mi ostati urezane u sećanje njegove reči: "Dobar si pjevač i dobar si momak!". Sve sugestije koje su mi uputili sam prihvatao i engleski ću da usavršim. Presrećan sam, zaista!" - izjavio je Davor koji je punu podršku svojih roditelja imao iz publike.



"Ponosna sam i srećna! Očekivala sma da pobedi jer znam koliko je truda uložio u sve ovo!" - rekla je Davorova mama Aleksandra.

Drugoplasirani Igor Terzija, nije bio razočaran, već je iskreno čestitao Davoru na pobedi: " Čestitam Davoru na pobedi, izvrstan je pevač! Nisam imao tremu tokom superfinala, a ni na kraju dok smo čekali glasove. Nisam nezadovoljan, naprotiv, jer smatrama da smo i Nevena i ja na neki način pobednici, jer pred nama je sigurno najplodnija godina što se tiče naših karijera. Moramo da iskoristimo ovaj fantastični trenutak. Planiram da uskoro izdam singl, a voleo bih da posle Nove godine oragnizujem i humanitarni koncert."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>