Region

Svet

Davor Jovanović snimio spot za novu pesmu Dođi, dođi! (Foto+Video)

Mladi pop pevač Davor Jovanović, već poznat publici po svojim kvalitetnim autorskim pesmama, ovoga puta se prezentuje sa potpuno drugačijim singlom koji nosi zvuk žive svirke i ima neverovatnu energiju!

Davor Jovanović snimio spot za novu pesmu Dođi, dođi! (Foto+Video)



Davor Jovanović pomaže deci bez roditelja: Još jedna humanitarna akcija u Šapcu! (Foto)
"Ljudi, nova pesma je ludački pozitivna! Zove se prosto "Dodji, dodji“. Eminentni ljudi iz posla je porede sa dobrim starim Čolinim pesmama, što mi zaista imponuje, jer sam ja maltene rastao uz njegovu muziku, tako da čvrsto verujem da će ova pesma biti pun pogodak! Uspeo sam da aranžmanski uklopim zvuke rodnog kraja u prepoznatljivi SKA ritam i tako dobio nešto što će zapaliti masu. Strpite se samo još malo", kaže Davor Jovanović.



Novi visokobudžetni spot je konciparan kao san jednog tipičnog srpskog momka, koji isfrustriran oko priprema za svoju svadbu sanja uvrnuto momačko veče koje su mu pripremili otkačeni drugari. Očekuje ih nezaboravan provod i "noć za pamćenje“, kao što kaže i stih refrena u pesmi.  Davor napominje da su sve situacije sa rekvizitima iz spota opravdane, jer je u pitanju san, i kroz osmeh dodaje da spot nije preporučljiv osobama sa slabim srcem. Dok čekamo premijeru spota poslušajte prethodni singl "Što te volim to me ne pitaj“  i pogledajte fotografije sa snimanja.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>