Region

Svet

Prvi glas Srbije je Davor Jovanović (Video)

Posle šest meseci borbe glasovima publike muzički šou Prvi glas Srbije dobio je i svog pobednika, a to je Davor Jovanović.

Prvi glas Srbije je Davor Jovanović (Video)



Poslednja emisija muzičkog šou-a Prvi glas Srbije bila je najuzbudljivija do sada, odličnim scenskim nastupima, pesmama i velikom energijom učesnici su doprineli da ovo veče zaista bude spektakularno i posebno.

Ko treba da postane Prvi glas Srbije?! (Video)
Veče je započelo zajedničkim nastupom Top 10 finalista sa pesmom "Moves Like Jagger", što je izazvalo opšte oduševljenje u publici i na samom početku takmičenja atmosferu podiglo na najviši nivo.



A onda..... Počinje neverovatan spektakl i takmičenje Nevene Ðordević, Igora Terzije i Davora Jovanovića za prestižnu titulu pobednika Prvog glasa Srbije.

Veče se sastojalo iz nekoliko  delova, a prvi ciklus emisije nosio je naziv "Hitovi pesama u godini rođenja finalista". Prvi na scenu izašao je šarmantni Davor Jovanović koji je pevao pesmu " Is this love" grupe Whitesnake.

Odličnim scenskim nastupom i sjajno otpevanom pesmom Davor je potpuno opčinio publiku, ali i žiri.



Prvi glas Srbije: Ispala Aleksandra Dabić (Video)
Mare: "Dosta je dobro bilo. Jako sam zadovoljan tvojim izvođenjem", Lena je takođe bila oduševljenja: " Ja jako volim ovu pesmu. Svaka čast i puno sreće". Vlado je takođe bio kratak: "Dopalo mi se jako i svaka čast".

Posle Davora na scenu je izašla Nevena koja je pevala pesmu grupe Ace of Base "All that she wants". Izvođenjem pesme Nevena je pokazala zašto joj je mesto među tri najbolja učesnika.



Lena: "Malo sam iznenađena odabirom ove pesme. Ovo nije pesma koja ne može da
pokaže raskoš tvog glasa. Žao mi je što si dobila ovu pesmu. Idemo dalje i verujem da će biti dobro."

Mare: "Meni se dopalo kako si pevala i tvoje kretanje na sceni je bilo odlično."

Vlado: " Dopalo mi se. Prvi put sam video tvoju ozbiljnu facu. Meni se jako dopalo i bilo je lepo".

Treći na scenu izašao je srcelomac ženske populacije Igor Terzija koji je pevao pesmu iz 1986. godine " Addicted to love" od Robert Palmera. U stilu prave zvezde Igor je uz četiri igračice blistao a sceni, pa su i komentari žirija bili na najvišem nivou.



Vlado: " Otpevao si je besprekorno, nemam ni jednu zamerku i jako mi se dopalo
što si malo improvizovao".

Lena: " Bio si super, odlično si pevao i samo napred". Mare je takođe bio kratak u svojim komentarima: " Odlično je bilo Igore".

Drugi blok pesama nosio je naziv "Hitovi domaće muzike". Ponovo je na scenu izašao prvi Davor Jovanović koji je pevao pesmu Željka Joksimovića "Leđa o leđa".Kao što se i očekivalo Davor je sa puno emocija otpevao pesmu i definitivno osvojio srca ženskog dela publike.



Lena: "Bravo. Jako lepo, precizno, stabilno, jednom rečju odlično". Mare: "Bio si malo nesiguran na nižim tonovima. Ovo je bukvalno stil pesme koji ti jako voliš. Sve je bilo odlično". Vlado: "Odlično si pevao i ovo tebi dobro leži. Sve je bilo ok".

Nevena je nastupila posle Davora sa pesmom grupe Negativ "Ja bih te sanjala". Fenomenalnim glasom i odličnom transformacijom oduševila je publiku i izazvala ovacije u studiju.



Mare: "Još jedna uspešna transformacija. Sve je bilo sjajno i vrh stajling". Lena: "Nevena, svaka čast. Ovde se dešavaju čuda večeras. Čestitam ti, odlično si pevala".

Vlado: "Uglavnom je bilo odlično, bilo je par sitnih stvari, ali se ne primećuju jer si odlično otpevala. Ja o ovom nastupu mislim sve najbolje":

Drugi deo emisije zatvorio je Igor Terzija sa pesmom "Igra bez granica" pokojnog pevača Tošeta Proeskog.



Lena: " Igore, svaka čast. Hvala na stabilnosti i odličnoj interpretaciji". Mare: "Lepo si nas podsetio na jednog velikog pevača. Odlično".

Vlado: "Ozbiljno dobro si se pokazao i uživao sam dok sam te slušao".

Posle završenog drugog kruga na sceni se pojavilo deset najboljih finalista koji su otpevali pesmu " Biti prvi" koju je specijano za ovu priliku napisao Saša Milošević Mare.



Došao je i momenat kada je napravljen prvi presek, a jedan od učesnika morao je da napusti dalje takmičenje. Najmanji broj glasova posle preseka imala je Nevena Đorđević.



U finalu su ostali Igor Terzija i Davor Jovanović, koji će se još jednom predstaviti publici kako bi im pomogli da odluče, ko od njih dvojice zaslužuje da postane pobednik Prvog glasa Srbije.

U finalnom duelu prvi je nastupio Davor Jovanović sa pesmom "Something got me started" grupe Simple Red.  Pored sjajnog glasa Davor je pokazao i svoje odlično igračko umeće sa devojkama na sceni.



Lena: "Čestitam ti još jednom, dobro si pevao". Mare: " Odlično i otpevao si kako treba na svoj način". Vlado: "Moram da ti pohvalim stajling, tako treba da izgledaš. Bio si dobar."

Posle Davora na scenu je izašao Igor Terzija koji je pevao pesmu grupe Faith no more "Easy".



Lena, Mare i Vlado su takođe imali samo reči hvale za Igora i dodali da je pevač koji je spreman da na pravi način podnese čak i poraz, a da ga to čini velikim čovekom i pevačem.

Došao je i poslednji krug pesama u kome će se Igor i Davor po poslednji put za večeras predstaviti publici i žiriju, a onda sledi i proglašenje pobednika.

Žiri je ovoga puta odlučio koje će se pesme pevati, pa je tako Davor za zadatak imao pesmu  "Ljubavnik"  Željka Samardžića, dok je Igor otpevao pesmu Vlade Georgijeva "Reci mi da znam".

Došao je i taj momenat, glasovi publike su se sabrali i odlučili da pobednik najvećeg muzičkog šou-a Prvi glas Srbije bude Davor Jovanović.

Posle čestitki koje je primio od svojih kolega i članova žirija, Davor je otpevao i svoj prvi singl "Biti prvi", koji će se ujedno naći i na njegovom albumu u izdanju Prva recordsa.

U ime portala i radija Svet Plus čestitamo Davoru Jovanoviću na večerašnjoj pobedi i želimo mu puno uspeha u njegovoj daljoj karijeri, kao i svim finalistima koji su učestvovali u ovom muzičkom takmičenju.

J.B.



 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>