Region

Svet

Prvi glas Srbije Davor i Aleksandra: Nije nam smetao seksi ples

U prošloj emisiji muzičkog šou-a "Prvi glas Srbije" takmičari su pored dobrog glasa morali da pokažu i svoj seksepil, a u tome su se najbolje snašli Aleksandra Dabić i Davor Jovanović, koji su morali da zavode svog plesnog partnera dok su njihove bolje polovine sve to posmatrale iz publike.

Prvi glas Srbije Davor i Aleksandra: Nije nam smetao seksi ples



"Nije mi bilo neprijatno, samo malo čudno jer nikad pre toga nisam nastupala s takvom koreografijom, ali plesač Toma je pravi profesionalac i ples s njim je bio savršen. I dok smo se pripremali za nastup, svi smo se sjajno zabavljali dok smo vežbali plesne korake, a kada sam izašla na scenu videla sam da je moj dečko Jovan oduševljen. Naravno, malo se zezao, pa mi je gestikulirao kako mu se to ne dopada, ali to je sve bila šala. Kasnije smo se čuli i komentarisali naše “seksi veče” koje je sve oduševilo, pa i mog dečka. Ali pošto je on mnogo duhovit, kaže da je posle gledao snimak i da je tamo sve drugačije, još više seksi" - izjavila je Aleksandra.

Davor čija se devojka takođe nalazila u publici to veče nadovezao se na Aleksandrin odgovor:
 
"Dok sam igrao nisam bio blokiran i stegnut, naprotiv, uživao sam, jer sam na scenu preneo svu onu pozitivnu energiju koju smo imali prethodnih dana na probama kada smo se svi sjajno zabavljali. Mislim da se videlo koliko sam truda uložio da bi izgledalo dobro, i zaista se svima dopalo, a mojoj devojci najviše"- kaže Davor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>