Region

Svet

Razvodi se Tanja Savić?!

Iako je dolazak Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića iz Australije u Srbiju delovao idilično, stvari u njihovom braku i nisu tako sjajne i bajne, pa folk pevačica ovih dana razmišlja o razvodu!

Razvodi se Tanja Savić?!



Naime, pevačicin brak je trenutno veoma klimav, a uzrok je Tanjina nedavna prijava protiv muža zbog nasilja u porodici i kidnapovanja deteta! Savićeva je Dušana pre tri dana prijavila policiji jer je navodno mislila da će njihovog sina Maksima odvesti u Australiju bez njenog znanja.

O tom incidentu je obavešten i tužilac, koji je ocenio da to ipak nije bilo krivično delo. Međutim, kako tvrde izvori bliski mladoj pevačici, iako je odlučila da u prvom trenutku oprosti svom suprugu, Tanja se već sutradan zamislila nad svojom situacijom i počela da razmišlja o razvodu.

"Incident je Tanju uplašio! Shvatila je da su došli u veliku bračnu krizu i da u budućnosti može da se ponovi slična situacija, te da ne zna kako bi to podnela. Zbog toga je kako sam čuo izjavila da razmišlja da se razvede i tako predupredi sve potencijalne probleme" - rekao je izvor blizak Savićevoj, do koje novinari nisu uspeli da dođu kako bi dobili komentar.

Podsećanja radi, Tanja i Dušan su se nedavno vratili iz Australije, gde Jovančević živi od rođenja, i doveli sina Maksima, koji otkako se rodio nije imao prilike da upozna Tanjinu porodicu. Par je najavljivao zajednički skori povratak u “zemlju kengura“ zbog Dušanovih poslovnih obaveza, ali pitanje je šta će sada biti sa tim planom.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>