Region

Svet

Saša Kovačević: Pokazaću devojku kad je budem imao

Pevač Saša Kovačević koji je sinoć nastupio u prestoničkom klubu "Magacin" ekskluzivno je otkrio da je spot za pesmu "Kako posle nas" već snimljen, kao i da nema devojku

Saša Kovačević: Pokazaću devojku kad je budem imao



Iako su ga mediji spajali sa manekenkom Nevenom Milićević sa kojom je viđen na proslavi 17. rođendana televizije "Pink", Saša je izjavio kako nema devojku.

To nije bila moja devojka. Kada je budem imao sigurno je neću kriti, ljudi će imati priliku da je vide - rekao je šarmantni pevač koji je sinoć bio zadužen za dobar provod u klubu "Magacin".

 Na nastupu pevača koji voli da nastupa po klubovima uživali su voditeljke Minja Miletić i Marija Kilibarda, i supruga Vladimira Stojkovića Bojana Stojković, a obzirom da njegove pesme prave odličnu atmosferu, Saša je otkrio da planira i koncert.

"S obzirom da je prošlogodišnji koncert u Sava Centru odlično prošao, ako sve bude po planu, novi koncert ću održati u maju. Za sada mi prija da nastupam u dobrim klubovima kao što je "Magacin", jer je prostor fantastičan a publika napravi zaista dobru atmosferu" - rekao je pevač, i priznao da trenutno nema ni jedan duet, ali ako neko ponudi pesmu, "zašto da ne".

Nakon spota sa Nikolinom Pišek, za pesmu "Idemo do mene", Saša je otrkio da će njegovi fanovi uskoro videti još jedan.

"Spot za pesmu "Kako posle nas" je već snimljen, i biće uskoro premijerno prikazan" - bio je tajanstven Saša.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>