Region

Svet

Anabela na sudu zbog klevete

Izgleda da je Anabeli Bukvi opet došao nezgodan period u životu, pa je tako, pored raskida sa Sašom Nedeljkovićem, završila na sudu sa jednom od dobrih prijateljica!

Anabela na sudu zbog klevete



 Naime, Bukva je navodno izdala drugaricu i sve tajne koje joj je ona pričala prenela njenom suprugu, zbog čega je ova imala pravo da je tuži zbog klevete.

"Anabela je sve što joj je ova pričala navodno prenela drugaricinom mužu, zbog čega je ova poludela. Dugovala joj je, koliko ja znam, i oko 500 evra, koje dugo nije vraćala. Njena prijateljica je odlučila da se njihove nesuglasice ne završe tako lako, pa je zato svoju tužbu predala sudu" - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da se Anabela nadala da ova informacija neće doći do medija jer je sramota što se zbog toga vuče po sudovima.

"Pevačicina drugarica je dobila spor i u dogovoru sa sudom je rešeno da reše nesuglasice bez ikakve veće novčane štete. Anabela je morala javno pred sudom da se izvini svojoj drugarici i potpiše da će u najskorijem periodu vratiti novac koji duguje. Sve u svemu, njih dve su se pomirile, ali ne verujem da će se posle ovoga njihovo druženje nastaviti" - završio je izvor.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>