Region

Svet

Premijera: Novi spot Anabele Atijas - Lujke moje! Sledi još jedno iznenađenje! (Video)

Popularna i vrlo atraktivna pevačica Anabela Atijas premijerno je izvela pesmu "Lujke moje" u emisiji "VIP Room", a sada je objavljen i spot za ovaj hit singl kojim se, posle rođenja trećeg deteta, Anabela vratila na scenu.

Premijera: Novi spot Anabele Atijas - Lujke moje! Sledi još jedno iznenađenje! (Video)Anabela Atijas: Andrej je divan! Nisam mogla da izaberem boljeg oca za svoju ćerku
Za produkciju je bio zadužen Bojan Stoilkovski, odnosno kreativna organizacija "Cool People", dok su se muzikom i tekstom bavili Vukšan Bilanović i Senad Bislimi. Inače, Anabela je novu godinu dočekala u Skoplju, gde je radila, a nešto više od dve nedelje kasnije odlučila je da svoje fanove počasti i novim spotom.

Pesma "Lujke moje" već je postala veliki hit, a sada pogledajte i visokobudžetni spot u kome se Anabela Atijas pojavljuje u crnoj haljini koja ističe njenu liniju. Mora se primetiti da pevačica odlično izgleda, iako od porođaja nije prošlo ni godinu dana, a uz postavljen video snimak na Fejsbuku, Anabela je najavila još jedno iznenađenje.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>