Region

Svet

Anabela Atijas se vraća u Srbiju bez muža: Ne razvodim se!

Anabela Atijas se nakon godinu dana provedenih u Sarajevu vraća u Srbiju bez muža Andreja. Iako su mediji objavili vest kako se razvodi, pevačica demantuje takve navode i kaže kako dolazi isključivo zbog poslovnih obaveza.

Anabela Atijas se vraća u Srbiju bez muža: Ne razvodim se!Anabela Atijas: Prijateljstvo sa Cecom Ražnatović ne koristim kao reklamu
Anabela je odlučila da se nakon porođaja sa ćerkicom Blankicom vrati svojoj karijeri, ali je demantovala navode pojedinih medija da se razvodi od svog supruga Andreja Atijasa.

"Vraćam se zbog posla. Uželela sam se publike, nastupa, pesama.Čim Nina završi razred, ona, Blankica i ja menjamo adresu stanovanja. Jedva čekam da uđem u studio - rekla je za „Blic“ Anabela i dodala da je umorna od života na točkovima.
 
"Teško je baviti se ovim zanimanjem sa te distance. Često u šali volim da kažem da su mi kosti ostale na putu. I Andreju će ovako biti lakše. On ionako često putuje zbog posla, a i muškarac je, pa samim tim sve lakše podnosi. Bićemo na dve adrese, putovaćemo i tamo, ali će nam baza biti u Beogradu", kaže pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Anabela Atijas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>