Region

Svet

Anabela Atijas: Dirljiva poruka suprugu Andreju

Pevačica Anabela Atijas koja je nedavno postala majka, na simpatičan i iskren način se zahvalila suprugu koji u Sarajevu trenutno čuva njihovu ćerkicu Blankicu, dok ona obavlja poslovne obaveze u Srbiji i Makedoniji.

Anabela Atijas: Dirljiva poruka suprugu Andreju



Anabela poslednjih dana boravi u Srbiji i Makedoniji gde ima mnogo poslovnih obaveza. Ipak, nije propustila priliku da se iskreno i na originalan način  zahvali svom mužu Andreju koji u Sarajevu čuva njihovu četvoromesečnu ćerkicu Blankicu.

"Ljubavi moja... Hvala ti sto si našu devojčicu dočekao zajedno sa mnom, što si joj promenio prvu pelenu, onako trapavo. Prvi put je nahranio flašicom i ona prihvatila kao da to odavno radi. Hvala ti što iz najdubljeg sna uvek nesebično nudiš pomoć, hvala ti što si joj montirao sve moguće skalamerije da je prate, prisluškuju, zasmejavaju. Hvala ti što kad te pitam jesi li umoran, posle deset dana čuvanja male bebe kažeš: "Maaa neee, ljubice, ja uživam". Hvala ti što je nasledila tvoj divni osmeh i tvoje oči. Hvala ti što si naaaajbolji tata na celom svetu našoj maloj Blanki", napisala je Anabela i, inspirisana Facebook stausima svojih prijateljica u Australiji, čestitala mu Dan očeva. U toj zemlji se ovaj klizeći praznik obeležava prvog septembra.

"Bebice moja, hvala ti punoooooo! Meni je najbitnija podrška moje drage, najdraže, najlepše i jedine supruge Anabele Atijas. Volim te, živote moj beskonačno i večno. P.S. Čekamo vas u našem toplom domu", uzvratio je Andrej svojoj voljenoj koja će se ovih dana njemu i Blankici pridružiti zajedno sa ćerkom Ninom koja takođe živi sa njima u Sarajevu.

Autor: B.B.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>