Region

Svet

Pevačica Ksenija Mijatović boluje od neizlečive bolesti! (VIDEO)

Poznata pevačica Ksenija Mijatović već duže vreme nije aktivna na estradnoj sceni. Ranije je istakla da je u 38. godini odlučila da upiše fakultet i otvoreno je govorila o dugotrajnoj borbi sa neizlečivom bolešću. Ona je priznala da nije bilo jednostavno doneti odluku o napuštanju estrade.

Pevačica Ksenija Mijatović boluje od neizlečive bolesti! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Nova S




Ksenija je u emisiji "Kec na jedanaest" ispričala koliko joj je bilo teško:


"U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali počela sam ceo život ispočetka." - rekla je ona svojevremeno.

U 38. godini je Ksenija Mijatović upisala psihologiju sa "klincima od 19" kaže i masterirala ali i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila je i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju.


Zbog svoje neizlečive bolesti Ksenija je odlučila da kroz svoje iskustvo pomaže drugima, pa se danas bavi lajf koučingom:

"Danas sam licencirani trener programa „Izlečite svoj život“, po principima filozofije Lujze Hej i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo." ispričala je Ksenija Mijatović i otkrila da ima depigmentaciju, odnosno neizlečivu bolest kože.





Foto: Printscreen Youtube/Nova S


U emisiji "150 minuta" Ksenija je govorila da bolest depigmentacije kože ostaje enigma za medicinu, bez jasnog leka ili objašnjenja njenog nastanka. Kroz godine, mnogo ljudi sa sličnim izazovima obratilo joj se za podršku, želeći da prevaziđu svoje prepreke i strahove:

"Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto, da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima."- završava Ksenija Mijatović.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>