Region

Svet

Doris Dragović na udaru fanova: Otpevala jednu strofu i prekinula nastup

Doris Dragović nije mogla da održi koncert u jednom zagrebačkom klubu. Čak je izašla na binu i lično saopštila publici da neće biti nastupa, što je izazvalo razočaranje među njenim obožavaocima.

Doris Dragović na udaru fanova: Otpevala jednu strofu i prekinula nastup Foto: Printsreen Youtube/Zvijezde pjevaju | HRT



"Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo hteli, ne možemo dobiti zvuk", rekla je pevačica koja je potom otpevala samo refren pesme "Malo mi za sriću triba".

Zbog negodovanja publike koja se našla na nastupu pevačice, oglasio se i menadžer kluba Evdin Softić, koji je objasnio o kakvom se tehničkom problemu radilo:



"Kompatibilnost našeg i njihova sastava nije funkcionisala zbog jednog kabela. U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabel njihove miksete koji bi spojili s našom. Proba je bila odrađena i sve je funkcionisalo. Doris je velika profesionalka. Zamolio sam je da iziđe na binu i objasni obožavateljima koji su došli zašto ne može da nastupa. Ona ne peva često te odradi tek osam koncerata godišnje. Nažalost, ovaj nije mogla da odradi", rekao je Softić.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>