Region

Svet

Aleksandra Prijović zapalila Novi Sad, a onda je Barbara Bobak iznenadila nesvakidašnjim poklonom (FOTO)

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je svoj prvi koncert u Novom Sadu.

Aleksandra Prijović zapalila Novi Sad, a onda je Barbara Bobak iznenadila nesvakidašnjim poklonom (FOTO) Foto: Ilustracija Printsreen Tik Tok/masolina



Atmosfera pred ovaj veliki događaj već je bila uzavrela, a karte su se rasprodale u rekordnom roku. Za svoj prvi nastup u "Spensu", Aleksandra je odabrala ekstravagantnu haljinu u lila nijansi, sa prorezima duž stomaka i sa strane, privlačeći veliku pažnju svojim izgledom.

Na samom početku koncerta, obratila se publici sa iskrenom izjavom: "Moram da vam priznam nešto. Prvi put imam tremu, posle koncerata u Beogradu. Jako sam srećna što sam večeras ovde sa vama. Očekujem da ćemo napraviti fenomenalnu žurku."


Foto: Ilustracija TikTok printtscreen/masolina

Gošća na sinoćnjom koncertu je bila Barbara Bobak, koja je koleginicu iznenadila pravim nosadskim poklonom. Donela joj je za poklon punu korpu vojvođanskih namirnica.


 Foto: Ilustracija TikTok printtscreen/nastupipoznatih

- Stvarno zaslužuješ sve što ti se dešava. Pre nego što odeš da se presvučeš, ja imam jedan mali poklon za tebe. Jednu vojvođansku dobrodošlicu. Ovo su ti čvarci, domaća slanina sa belim lukom, kulen iz Bačkog Petrovca i pivo, jer znam da voliš - rekla je Barbara Bobak i Aleksandru nasmejala od srca.


Foto: Lisinac Nemanja

Njeni najmiliji iz publike su joj pružali punu podršku i ovu noć, dok su Novosađani i uzbuđeni fanovi zajedno sa popularnom pevačicom pevali svaku pesmu u glas.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>