Region

Svet

Luna Đogani i Marko Miljković pokazali svoje umeće!

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković pokazali su svoje umeće u farbanju vaskršnjih jaja, a najveću pomoć imali su od svoje starije ćerkice Mije.

Luna Đogani i Marko Miljković pokazali svoje umeće! Foto: Printscreen Youtube/Kurir




Luna Đogani i Marko Miljković su se potrudili da svojim mezimicama prirede poseban praznik. Ovaj poznati par iz rijalitija je stvorio pravu čaroliju u svom domu. Njihove fotografije i objave su izazvale oduševljenje, niko nije očekivao ovako nešto! Njihovi fanovi prate svaki njihov korak, a Luna i Marko su poznati kao harmoničan ljubavni par, čija popularnost i dalje raste.

Luna je na svom Instagram profilu podelila fotografije svoje dekoracije, a na stolu je bilo sve što princeze mogu poželeti. Veliki zec je stajao u sredini, držeći jaja u srcu, dok su sa strana bili razni manji zečevi i korpa puna uskršnjih jaja.






Foto: Printscreen Instagram/luna_djogani



Inače, malo ko je verovao da će Luna postati tako brižna i posvećena majka. Svaki njen postupak pokazuje koliko se promenila. Nema sumnje da su njihove ćerke uživale u pripremama za najradosniji hrišćanski praznik.

“Ove godine smo baš šareno, Mija je dosta jaja sama bojila” – napisala je Luna Đogani.


Luna, koja je u braku sa Markom Miljkovićem i majka dve devojčice, Mie i Lane, podelila je putem Instagram "storija" svoje najveće želje.








"Moja najveća fantazija? Spavanje tokom noći, buđenje u čistoj kući, fit telo, lice bez bora, veš opran i sređen, ceo švedski sto za doručak bez kalorija i milion dolara u mojoj torbici." – pisalo je u Luninoj objavi na Instagramu.

Ono što oduševljava njihove fanove jeste potpuna transformacija stila života koju su Luna i Marko prošli. Iako smo svedočili mnogim izazovima u njihovom odnosu, par sada uživa u harmoničnom braku ali i priznaju, da kao i svi ostali imaju trzavice i teške trenutke.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>