Region

Svet

Anabela Atijas: Rođena sam da budem majka

Pevačica Anabela Atijas koja je pre mesec dana donela na svet devojčicu Blankicu, otkriva koliku je radost ćerka donela u njen život.

Anabela Atijas: Rođena sam da budem majka



"Mislim da je Blankica karika koja je nedostajala u mom životu.Još jednom se potvrdilo, bar kada je o meni reč, da nam se u životu sve dešava s razlogom. Moja mama zna često da mi kaže da mi je beba vratila davno izgubljeni sjaj u očima", kaže majka tri ćerke koja se udala za bosanskog preduzetnika Andreja Atijasa.

Pevačica objašnjava koliko je divan osećaj ponovo držati bebu.

"Shvatila sam da sam ja jednostavno rođena da budem majka, da budem stalno nekome potrebna.o me čini snažnom, to me terčini kako bih mogla na vrh sveta", priča radosna Anabela.

Anabela objašnjava kako su je ćerke učinile jačom i boljom osobom.

"Čim sam ugledala Blankicu, posle porođaja, prenela mi je neku posebnu energiju. To ne znam da vam opišem, ali na mene predivno utiče. Taj osećaj bliskosti i neverovatne povezanosti sa njom imala sam dok je ona još bila u mo stomaku.Zadovoljstvo ne krijem, tako svi oko mene primećuju da zračim pozitivnom energijom.Sve tri moje kćerke, svaka na svoj način, učinile su me srećnijom, boljom i jačom. Nekako se neprestano nadovezuju i upotpunuju moje biće", kaže pevačica.

Anabela kaže da je srećna porodica trenutno na moru, ali i da planira dolazak u Beograd.

Autor: I.M.
Izvor: Hello
Foto: Story/Luka Šarac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>