Region

Svet

Ivan Marinković: Goca je žena sa pet lica

Još uvek zakoniti suprug Goce Tržan Ivan Marinković iznerviran pevačicinim gostovanjem u Jutarnjem programu na televiziji Pink, postavio je status na svom Facebook profilu kako je Goca žena sa pet lica.

Ivan Marinković: Goca je žena sa pet lica



Naime, pevačica je gostujući u Jutarnjem programu objasnila celu situaciju o svom razvodu.

"Svuda u svetu se ljudi razvode i to je normalna stvar, jedina razlika je što se kod nas koji smo poznate ličnosti to doživljava kao da je smak sveta. Mnogo mi je bilo teško u tim trenutcima, ali sam gledala da se što saberem zbog svoje ćerkice Lene i da ona ne oseti šta se događa u našoj porodici. Čim su mediji saznali da se Ivan i ja rastajemo, izašla sam sa javnim saopštenjem, ali mediji uvek moraju o nečemu da pišu. Mi smo normalne osobe i u dobrim smo odnosima. Lena je kod Ivana kad ja radim i obrnuto. Lepo funkcionišemo" - zaključila je pevačica.

Međutim, izgleda da se Ivanu to gostovanje nije dopalo pa je postavio status na svom Facebook profilu koji glasi: "Neke osobe imaju pet lica. Jedno lice gledaš, drugo lice znaš, treće lice si poznavao, četrto lice ti se ukazuje, a peto niko ne zna..."

Viber

Izvor: Svet Plus


>