Region

Svet

Zorana Pavić i Jovana Pajić na radiju Svet Plus (Foto+Audio)

Emisija koja je definitivno obeležila ovu sezonu VIP Špajza. Zorana Pavić i Jovana Pajić su uz osmeh ušle, proletele i izašle iz studija Radija Svet Plus.

Zorana Pavić i Jovana Pajić na radiju Svet Plus (Foto+Audio)



Zorana Pavic Jovana Pajic

Razgovor se vrteo oko novog dueta  „Nostalgija“ koji su dve pevačice snimile skoro a koji je, kako one kažu, kruna njihovog prijateljstva. Želele su da imaju nešto samo njihovo a to je upravo ova pesma. Jovana je želela da to bude pesma  „Samo da mi ime ne zaboraviš“, ali je Zorana smatrala da je „Nostalgija“ bolja varijanta, a posebno što se ta pesma Zorani svidela još kada je nastala tamo devedesetih godina.

Zorana Pavic Jovana Pajic

Kroz zanimljiv i duhovit razgovor, čije delove možete čuti i u našoj audio sekciji, pričalo se i o njihovom boravku na „Farmi“, rijaliti programu koji je definitivno obeležio njihove živote. Podsetile su se, a kažu davno nisu pričale javno o tome, kako im je tamo bilo teško i kako su dosta toga naučile o sebi i ljudima. Jovana je naučila sve o životu u jednom seoskom domaćinstu a Zorana kako sa osmehom da prima uvrede i vraća pesmom istom merom.

Zorana Pavic Jovana Pajic

Ukoliko ste propustili ovo izdanje VIP Špajz, stvarno šteta, ali delove iz ove emisije naćićete u našoj audio sekciji i možete ih čuti u emisiji „Život sa stilom“ na BN Televiziji, svakog utorka od 17 sati.

Poslušajte Zoranu i Jovanu u VIP Špajzu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>