Region

Svet

Haris Džinović ponovo udario na Melinu: Zna se ko je bolji roditelj!

Razvod Harisa i Meline Džinović i dalje privlači veliku pažnju javnosti.

Haris Džinović ponovo udario na Melinu: Zna se ko je bolji roditelj! Foto: Printsreen Youtube/Hype TV



Haris je odlučno optužio svoju bivšu suprugu za neverstvo, ističući kako je žensko društvo koje je okružuje negativno uticalo na nju. Nisu izostale ni reči o Melininom nedostatku kućnog uređenja, čemu je ona i sama, u prošlosti, priznala. Ono što je nekada bilo temelj stabilnog i skladnog braka, sada je postalo uzrok za surove reči i očiglednu podelu.

Nakon prvog ročišta, situacija je eskalirala do tačke gde je Melina, uprkos prisustvu policije, ušla u Harisov dom, koji deli sa decom. Ova dramatična scena samo je potvrdila da su emocije i tenzije dosegle vrhunac.

Haris ističe da u ovom teškom periodu često popije flašu vina, ali se dotakao i bivše supruge:

- Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa... Bilo nam je dobro. Izrodili smo decu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namešteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno - istakao je Haris u emisiji na televiziji "Prva" i ljutito odgvorio na pitanje, ko je bolji roditelj. 


Foto: Instagram printscreen/Haris Dzinovic official

- Ko je bolji roditelj? Ne nih pričao sad to. Jasno je... Deca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila. Šta ljude briga kako je prolazim kroz ovo... To treba da bude u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost - dodao je potom besno za "Prvu".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>