Region

Svet

Haris Džinović izneo nove optužbe na račun Meline: Imala je paralelnu vezu!

Haris Džinović izneo je nove optužbe na račun bivše supruge Meline, koja je prema njegovim navodima imala paralelnu vezu dok je bila sa njim u braku. 

Haris Džinović izneo nove optužbe na račun Meline: Imala je paralelnu vezu! Foto: YouTube Printscreen/Prva TV



Nedavno je odjeknula vest da se Haris i Melina Džinoviić razvode, nakon dve decenije zajedničkog života u kome su dobili sina Kana i ćerku Đinu. Iako se Melina ne oglašava po pitanju razvoda, Haris ne prestaje u medijima da govori ružno o svojoj supruzi.

Gostujući na Blic TV i emisiji "Ceca show", popularni pevač izneo je nove detalje braka sa Melinom. Pevač je istakao da je Melina bila u paralelnoj vezi sa drugim muškarcem.



- Paralelni životi upropašćavaju brak. Kući ne pričam o Melini, kome? Šta bih rekao? Ku*vanluci nisu napravili problem u braku, već paralelne veze koje imaju trajanje. To ima i emocije i sadržaj i sve. Ne može se paralelno voleti - rekao je Haris u emisiji "Ceca show" i dodao da je u ljubavi i životu najvažnija iskrenost.

- Ja uvek kažem, moj život počiva na platformi "istina". Ja se nikada ne brinem oko priče, jer uvek govorim istinu. Istina je ta koju ne moraš podgrejavati, već laž. Ne pitajući tebe, laž uvek izađe na videlo - zaključio je pevač.

Slične vesti: Preminula Bojana Janković nije samo bila voditeljka, već je radila i u ministarstvu

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>