Elita 7

Parovi

Elita 7: Miona pala u zaborav! Stanislav završio u krevetu Maje Marinković (FOTO)

Uzbudljiva noć na imanju u Šimanovcima donela je neočekivan obrt koji je sve ostavio bez daha. Iako mnogi čekaju njegov razgovor sa Mionom, Stanislav je odlučio da osvoji srce Maje Marinković.

Elita 7: Miona pala u zaborav! Stanislav završio u krevetu Maje Marinković (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Ulazak Stanislava Krofaka značio je više od samo novog cimera u Beloj kući "Elite 7". Njegova pojava potpuno je pomerila granice realnosti i očekivanja, unoseći u atmosferu nešto potpuno novo i uzbudljivo. Stanislavova prisutnost nije samo izazvala uzbuđenje među cimerima, već je posebno je destabilizovala vezu između Mione i Ša, bacivši svetlo na nove aspekte njihovog odnosa. Ali nije samo to bilo ono što je privuklo pažnju. Atraktivni MMA borac je privukao mnoge poglede, kako slobodnih, tako i zauzetih pripadnica lepšeg pola. Ipak, izgleda da je njegovo ranjeno srce pronašlo utočište samo u jednoj osobi - Maji Marinković.


Foto: Printscreen Youtube/RTV Pink

Ova neočekivana ljubavna priča postala je glavna tema među cimerima, a pogotovo među gledaocima. Njihova veza postaje centar pažnje, a uzbuđenje oko njihovog odnosa samo raste iz dana u dan. Nakon što je novi vođa, Slađa Poršelina, odlučila da Stanislav i Miona budu njeni potrčci i čitavu nedelju provedu u izolaciji, MM-a borac, odlučio je da pokaže Maji Marinković da ne mora da se brine zbog njegovog odnosa sa bivšom devojkom. 

- Idem posle da se istuširam i legnem u svoj krevet i da spavam - rekla mu je Maja na garnituri.

- Da li imaš veliki krevet? - upitao je Stanislav.

- Jaoj, a ti ideš u izolaciju - dodala je Marinkovićeva.

- Par dana i vraćam se - nastavio je Pantera.

- Polako, da vidim ja - rekla mu je Maja.

Kada se emisija završila, Stanislav je došao kod Maje u krevez i počeo da je obasipa pažnjom, pokušavajući da je poljubi, ali se mlada starleta nije tako lako dala.Ova situacija, nije promakla Miljani Kulić, koja je počela je primetila varnice između Maje i Stanislava.

- Miljana, ja sam njemu rekla ako bude istrajan u izolaciji, da bih mogla da razmislim o nama - kazala je Maja.

Ovo je samo jedan od uzbudljivih obrta koji nas očekuju u nastavku sezone rijaliti programa "Elita". Pratite nas kako biste saznali više o razvoju događaja i novim iznenađenjima koja nas čekaju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>