Svet

Region

Da li će Tobi Megvajer igrati Spajdermena u četvrtom nastavku?

Režiser trilogije "Spider-Man", Sam Raimi, prokomentarisao je, da li zaista pravi "Spider-Man 4" sa Marvelovim glumcem Tobijem Magvajerom. 

Da li će Tobi Megvajer igrati Spajdermena u četvrtom nastavku? Foto: Screenshot: Youtube/Movieclips



Nakon više od godinu dana glasina da se radi na "Spider-Man 4" sa Magvajerom i Raimijem, režiser je direktno upitan od strane CBR-a da li su glasine istinite. Međutim, izgleda da nagađanja nisu tačna.Raimi, kako kaže, nije čuo ništa o tome. 

- Pa, još nisam čuo ništa o tome, pročitao sam to, ali zapravo još na tome ne radim. Voleo sam "Spider-Man: No Way Home". Bilo je zaista jako moćno videti opet Tobija Magvajera u tome. Nisam razgovarao sa Tobijem o tome, ali možda jeste Marvel, ili Columbia Pictures. Ali, upravo sam radio sa Marvelom na filmu pod nazivom "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Dakle, sjajni su odnosi između nas. Siguran sam da bih znao nešto, da je to istina. Ne znam - rekao je slavni režiser. 


Iako se "Spider-Man 4" Raimija sa Magvajerom možda neće ostvariti u ovom trenutku, postoje drugi načini da se njegova verzija Pitera Parkera vrati u MCU. Iako MCU smanjuje obim svojih objava u 2024. godini, "Deadpool" i "Wolverine" bi bili značajan način za povratak Magvajerovog Spider-Mana u franšizu. S obzirom na to da se čini da Rajan Rejnolds kao Vejd Vilson istražuje druge Marvelove sadržaje koji nisu povezani sa MCU, bilo bi zabavno videti kako se Magvajerov Spider-Man na neki način pojavljuje.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>