Region

Svet

Za dečju radost: Nikola Rokvić podelio lepe vesti devetog dana hodočašća! (VIDEO)

Nikola Rokvić je pre devet dana započeo svoju plemenitu misiju za decu. Odlučio je da krene peške do Grčke kako bi podržao pedijatrijsku onkologiju kroz svoju Fondaciju "Porodica". 

Za dečju radost: Nikola Rokvić podelio lepe vesti devetog dana hodočašća! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic



Poznati pevač krenuo je na put ka čuvenom manastiru Svetog Nektarija Eginskog na Enginu, obavezavši se da će preći čak 1.060 kilometara u svojoj humanitarnoj misiji.

Svakog dana redovno obaveštava svoje obožavaoce o pređenom putu i o sumi novca koja je do tog trenutka prikupljena. Svi prikupljeni fondovi namenjeni su nabavci aparata, mikroskopa i dodatne opreme za pedijatrijsku onkologiju. I danas se Nikola Rokvić javio i pokazao da su mu se dva radnika Nisa pridružila u šetnji, samim tim i otkrio da je kompanija Nis donirala novac njegovoj Fondaciji.

- Veliki pozdrav, dragi ljudi. Nadam se da ste dobro, deveti dan je u toku, hvala Bogu ide dobro. Danas su tu sa mnom moji dragi prijatelji iz kompanije Nis, koji su došlli da mi pruže snagu i energiju, alli i da se priklljuče ovoj našoj misiji, ovoga puta za dečju radost. Živeli! - rekao je Nikola u videu koji je podelio putem Instagrama.



Slične vesti: ​Dragana Stojkovića Bosanca otkrila detalje odrastanja: Dobijala sam šamarčinu sa vrata!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>