Region

Svet

Nikola Rokvić sve bliži cilju: Pevač otkrio da je prikupljeno 17 miliona dinara! (VIDEO)

Nikola Rokvić će ukupno preći 1.060 km, a sada se već nalazi na veoma blizu svog cilja. Popularni pevač odlučio je da ode peške do manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu.

Nikola Rokvić sve bliži cilju: Pevač otkrio da je prikupljeno 17 miliona dinara! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic



Nikola Rokvić, pored toga što je sjajan pevač, poznat je i kao veliki humanitarac, a pre više od dve nedelje, započeo je svoje putovanje koje nikokaga nije ostavilo ravnodušnim.

Popularni pevač krenuo je peške put Grčke, tačnije do čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu. Nikola će peške preći čak 1.060 kilometara, a njegova misija ima za cilj daprikupi dovoljno sredstva za svoju fondaciju "Porodica".

Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja je prikupljena do tog dana. Sav novac namenjen je za kupovinu aparata, mikroskopa i dodatne opreme na pedijatrijskoj onkologiji.

Ovoga jutra, Nikola je sve bliži Grčkoj, ali je oduševio svoje pratioce cifrom koja je prikupljena za nešto više od dve nedelje.
 
- Hristos Voskrese radosti moja!!! Došli smo do 17.000.000 dinara - stoji u Nikolinoj objavi. 



Slične vesti: ​Haris Džinović iznenadio: Deca su prva saznala za Melininu prevaru!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>