Svet

Region

Pirs Brosnan dobio posebnu rođendansku čestitku od Salme Hajek (FOTO)

Saznajte kako je Salma Hajek odlučila da čestita rođendan svom bivšem kolegi Pirsu Brosnanu, ističući lepe uspomene sa snimanja filma "Posle zalaska sunca". Brosnanova supruga, Kili Šej Brosnan, takođe se pridružila čestitkama na društvenim mrežama.

Pirs Brosnan dobio posebnu rođendansku čestitku od Salme Hajek (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV




Nakon što je Pirs Brosnan proslavio svoj 71. rođendan 16. maja, dobio je posebnu rođendansku čestitku od svoje prijateljice i bivše koleginice, Salme Hajek.

Glumica (57) je na Instagramu podelila fotografiju iz akcione komedije "Posle zalaska sunca" iz 2004. godine, ističući lepa sećanja sa snimanja ovog filma.



Film smešten na Bahamima pratio je glavnog lopova (Brosnan) i njegovu devojku (Hajek) dok su pokušavali da ukradu set dijamanata od agenta FBI (Vudi Harelson). 

Ovaj film označio je prvu saradnju između Brosnana i Hajek, pre nego što su se ponovo ujedinili 10 godina kasnije u filmu "Nešto lepo".

Pre nego što su zajedno radili, Hajek je bila obožavateljka Brosnanove glavne uloge u TV emisiji "Remington Steele".

U intervjuu za magazin Intervju 2017. godine, Hajek se prisetila kako je drhtala kada je prvi put upoznala Brosnana, dodajući da je on bio najfiniji gospodin. 

Brosnan je pohvalio Hajek rekavši da je jedna od najlepših žena koje poznaje.

Iako je prošlo 10 godina od njihove poslednje saradnje, Hajek nije propustila priliku da oda počast svom bivšem partneru, a to nije učinila ni Brosnanova supruga, Kili Šej Brosnan, koja je takođe na Instagramu čestitala rođendan svom suprugu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>