Region

Svet

Nenad Periš stihom koji kida dušu poslao poruku Bejbi Lazanji!

Otac Mateja Periša, Nenad Periš stihom koji kida dušu poslao poruku Bejbi Lazanji! Ova pesma ima vrlo snažnu poruku i simboliku...

Nenad Periš stihom koji kida dušu poslao poruku Bejbi Lazanji! Foto: Printscreen Facebook/ Nenad Periš




Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, hrvatski predstavnik na Evroviziji, osvojio je srca mnogih u regionu. Poruke podrške i čestitke za osvojeno drugo mesto ne prestaju da stižu.


Nenad Periš je prethodnih dana pažljivo pratio i podržavao mladog pevača, pa se tako na njegovom profilu našla i Markova pesma "Ne daj mi oče". Ova pesma ima vrlo snažnu poruku i simboliku povezanu sa Nenadovim tragično preminulim sinom Matejem Perišem (27).



 



Nenad Periš se ponovo obratio Marku, nakon što je objavljena vest da Marko želi da donira 50.000 evra, koje je dobio kao nagradu od države, dvema ustanovama.


"Bravo Marko! Pobedio si, dobio si najveću nagradu. Dobio si iskrenu emociju svih nas. Budi svoj, ustraj i svedoči iskreno sebi, pre svega u svom srcu ta dva znaka koja ponosno nosiš na svojim prsima. I ne sudi one, nisu krivi…", poručio je Periš Bejbi Lazanji na svom Fejsbuk profilu.


Možda vas interesuje:
Nikola Rađen oprostio sve i ocu i majci! (VIDEO)



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>