Region

Svet

Ivana Šašić se oprostila od Cipkinog muža: Ode moje drugo ja!

Nebojša Jarin Stojićević preminuo je iznenada, a sada se od njega opraštaju prijatelji. Pevačica Ivana Šašić se oprostila od Cipkinog muža uz reči - Ode moje drugo ja!

Ivana Šašić se oprostila od Cipkinog muža: Ode moje drugo ja! Foto: Printscreen Youtube/Nije lako biti ja




Poslovni čovek Nebojša Jarin Stojićević, suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, preminuo je juče, 16. maja, u svojoj 52. godini.

Pevačica Ivana Šašić se oprostila od njega putem zajedničke fotografije i tužne poruke. 


"Ode moj Nele, ode moj kum, brat, drug, moje drugo ja. Moja desna ruka, moje, moje. Rano je, prerano." - napisala je Ivana Šašić na Instagramu.

 

Aleksandra Tadić Cipka danas ispraća muža na večni počinak!





Foto: Printscreen Instagram/ ivanasasic



Aleksandra i Nebojša su bili u braku više od deset godina. Nebojša je aktivno podržavao Cipkinu karijeru, a njih dvoje su delili život u njihovom rodnom Šapcu, gde su nedavno pronašli novi dom.


"Nisam se udala baš brzo i izdovorila sam "da" svom dugogodišnjem partneru i nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč." - priznala je Cipka posle tajnog venčanja.

Možda vas interesuje:
Teorija zavere oko pevačice Avril Lavinj!
Elita 7: Miljana Kulić kosu oprala u bazenu! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>