Region

Svet

Anđelka Stević Žugić prvi put javno o razvodu i komentarima okoline!

Anđelka Stević Žugić, otvoreno je progovorila o izazovima koje je pretrpela tokom perioda razvoda, nakon što je stavila tačku na svoj prethodni brak i hrabro zakoračila u novu životnu fazu s Markom Žugićem.

Anđelka Stević Žugić prvi put javno o razvodu i komentarima okoline! Foto: YouTube Printscreen/RTV Pink



Javnost je neumorno brujala o njenom odnosu s bivšim suprugom i glasinama o braku s kumom, dok je Anđelka hrabro odlučila da se suoči s tim temama. Njena iskrenost u vezi s reakcijama ljudi na razvod otkriva kako se ona osećala u tim trenucima i ističe snagu kojom je prebrodila izazove.

- Niko nije u fazonu: "Razvodiš se? To! Bravo, ljubavi, sine, ćero, to je super, znaš...". Naravno da, ovaj, to uglavnom nailazi na reakcije: "Pa, čekaj, polako, stani, razmisli... Je l' si sigurna?", a da ne kažem da najčešće ide: "Jesi ti blesav? Pa, je l' to nama da uradiš?" - dodala je Anđelka potom za "Telcast".




Glumica je nedavno pričala i o tome kako se mahom žene osuđuju.

- Žašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece? - pitala se voditeljka.


- I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je "drugorotka"? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije - poručila je Anđelka tad za "S1" radio.
 

 

Slične vesti: Sloba Radanović odgovorio Dari Bubamari: Ne znam što je otišla tako daleko (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>