Region

Svet

Oglasila se supruga Dženana Lončarevića: Sud će odlučiti o ishodu razvoda!

Supruga poznatog pevača Dženana Lončarevića se oglasila povodom razvoda. Sudski postupak je u toku i očekuje se odluka suda o ishodu ovog slučaja.

Oglasila se supruga Dženana Lončarevića: Sud će odlučiti o ishodu razvoda! Foto: Printscreen Youtube/Republika News





Dženan Lončarević, poznati pevač, proveo je četvrt veka u braku sa Samirom, svojom suprugom koja je uspešno izbegavala javnu pažnju, ostavljajući mnoge u neznanju o tome ko je i kako izgleda. Međutim, kada je vest o njihovom razvodu eksplodirala kao bomba, Samira, koja je dugo bila enigma za javnost, napokon se obratila medijima:


"Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava", poručila je Samira za Pink.


Navodno Dženan svim silama pokušava da ubrza proces razvoda:


"Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ja ne tražim ništa. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Trazim da se zakažu predmeti koji su pre mene, ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza", navela je ona.



Foto: Printscreen Youtube/24 sedam TV​



Pevač se ovim povodom nije oglašavao, ali je jednom prilikom poručio: 

"Ne govorim o svom privatnom životu, zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane".

Vest o raskidu braka poznate ličnosti iz muzičke industrije izazvala je veliko iznenađenje - “Dženan i Samira su započeli svoju romansu kada on još nije bio u centru pažnje. U Prijepolju su ga prepoznavali, jer je nastupao u lokalnim barovima i klubovima, a onda je 2006. godine sve krenulo nabolje. Zajednička je odluka da ona ostane u Prijepolju, dok je on zbog svog posla živeo između Prijepolja i Beograda. Kako je vreme proticalo, "daljina" je postajala sve veća”, izjavio je izvor za lokalne medije.

U lokalnim medijima se pojavila i vest da Dženan navodno već nekoliko godina ima drugu suprugu.

"Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre nekoliko godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala...", rekao je izvor za medije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>