Region

Svet

Sloba Radanović odgovorio Dari Bubamari: Ne znam što je otišla tako daleko (VIDEO)

Sloba Radanović, nedavno se našao u centru skandala kada ga je koleginica Dara Bubamara, optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše".

Sloba Radanović odgovorio Dari Bubamari: Ne znam što je otišla tako daleko (VIDEO) Foto: YouTube Printscreen/RTV Pink



Gostujući u emisiji "Amig show", Sloba se osvrnuo na Darine uvrede, ali i objasnio kako je zapravo ova numera završila kod njega.

"O Dari nemam loše mišljenje kao o čoveku i dalje stojim iza toga da je to neki nesporazum. Digla se veštačka pompa oko svega toga. Svako neka sluša verziju koju želi, ja nemam nikakav problem. Pesma je lepa i svako neka sluša ono što voli, želim im da imaju više pregleda nego ja" - kaže Sloba i objašnjava da na demo snimku nije bilo Darinog glasa:

"Na demu je bio glas Raleta Ratkovića. Pevao je i muški i ženski deo, pesma je zamišljena kao duet. Da sam čuo Darin glas, naravno da bih je pozvao, čisto da je pitam pošto pesma stoji tri godine, da li želi da je izbaci, to je normalna stvar. Nisam imao priliku ni usmeno da čujem da je to njena pesma, da mi je neko samo usmeno rekao, odmah bih je nazvao. Trebala je ona možda mene da nazove, kada je to čula, to bi se lako rešilo, ali ne znam zašto je otišlo tako daleko. Ja nju poštujem i cenim, nikada neću reći nešto loše o njoj. Bili smo u sjajnim odnosima, zbog ovoga sada nismo. Moje mišljenje o njoj se nije promenilo, ona ima te svoje bubice" - rekao je Sloba i dodao da on nije kriv.



"To su stvari koje autor treba da reši. Nisam ja tu pesmu čuo kod tebe, pa otišao kod nekog drugog da snimim i prepevam pesmu. Ja sam došao u studio kod autora, platio, dobio potpis od svakog, aranžera, kompozitora, tekstopisca. Imam sve papire" - zaključio je Sloba Radanović.

Slične vesti: ​Jelena Karleuša otvoreno o skandalu u kojem se našla pre nekoliko godina: Jedva sam preživela!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>