Region

Svet

Dara Bubamara žestoko isprozivala mlađu koleginicu, a onda je usledio brutalan odgovor! (VIDEO)

Dara Bubamara, ponovo se našla u centru medijskih zbivanja kada je optužila svoju mlađu koleginicu, Saru Reljić, da je kriva za njen raskid sa bivšim dečkom.

Dara Bubamara žestoko isprozivala mlađu koleginicu, a onda je usledio brutalan odgovor! (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Folk zvezda je istakla da je Sara neko ko peva za 82 evra, ali joj ni mlađa koleginica nije ostala dužna, jer je odlučila da ispriča šta se zaista dogodilo sa Darinim bivšim dečkom Tonijem, koji je od nje bio mlađi preko 20 godina. 

Slične vesti: Goca Tržan i Fillari u žestokoj raspravi pred kamerama zbog nule na Pesmi za Evroviziju (VIDEO)


- Šesdeset i nešto je rekla, da, da, sećam se te izjave. Nimalo nije istina da sam ja bila kriva za njihov raskid i ne znam ko je izneo tu priču u javnost - rekla je Sara za Hype tv i dodala:



- Upoznali smo se u teretani, tj. on je mene video u teretani i samo se sećam da su mi upale u plan njegove plave lepe oči. Kasnije je on nabavio moj broj ne znam kako i onda mi je slao dosta poruka i tako dalje. Ja sam mu rekla: "Možemo da se vidimo pod nekom nemogućom misijom". Tipa rekla sam mu: "Imaš 45 minuta da se pojaviš tu i tu da se vidimo na 15 minuta". Ja sam to iz zezanja rekla i on se stvarno pojavio tu. Nešto je bio na telefonu, ja reko dobio čovek priliku, on na telefonu kao mi glumi nekog frajera, ja uzela taksi i otišla, a on me u čudu gledao, nisam mu se ni javila. I posle smo se videli dva puta ili jedanput ne mogu da se setim. Ništa nije bilo između nas - rekla je Sara, a onda i brutalno odgovorila Dari

- Pa ja kažem ako ona želi da se bavi proricanjem, onda je bolje da se ne bavi, ja odavno ne pevam za 62 evra. Nadala sam se da ću dobiti bakšiš na neku njenu pesmu makar 62 evra - zaključila je ona.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>