Region

Svet

Jelena Karleuša i Edita ponovo zaratile: Spavala si mi sa dečkom! (FOTO)

Jelena Karleuša i Edita Aradinović, iako je delovalo da su izgladile odnose, ponovo su zaratile.

Jelena Karleuša i Edita ponovo zaratile: Spavala si mi sa dečkom! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink



Dve pevačice prvi put su se sukobile kada je Edita rekla da Jelenini albumi "Alfa i Omega", nisu njena "šollja čaja". Ipak, brzo je usledilo primirje, pa je Karleuša nedavno javno pohvalila mlađu koleginicu.

- Stvarno mislim da je Edita dobra devojka i od ljudi koji je poznaju sam čula samo lepe reči o njoj. Dečije se zaletela na mene, verovatno pod uticajem mnogih. Zato i nisam bila oštra... kao prema nevaljalom detetu koje hoćeš da kazniš, ali ne možeš jer te hvata na fore - napisala je Jelena nedavno na svom Instagramu.


Foto: Instagram printscree/editaaradinovic

Ipak, primirje nije dugo trajano, jer je Edita danas javno na svom Instagram profilu, optužila Jelenu Karleušu da joj je spavala sa dečkom.

- Ne, bre, Jeco, pomešala si džukačko ponašanje je to što si mi spavala sa dečkom, jer tvoj album nije moja "šolja čaja", a o njemu tek da ne govorim... To je džukačko ponašanje, mama Jeco, ali i dalje te gotivim jer nisi ti kriva što si takva. Idete jedno uz drugo, majke mi... A realno, malo sam i ja kriva - napisala je Edita i dodala: 

 - Karli je trenutno najjača faca na Balkanu. Osim što je poševila mog bivšeg dečka (Bogu hvala). Sada ima i druženje sa fanovima, šteta što sam u Beču i ne mogu da dođem da se družim sa svojim idolom iz detinjstva - napisala je Edita i dodala: 


Foto: Instagram printscree/editaaradinovic

Edita se ni tu nije zaustavila, već je nastavila:


Foto: Instagram printscree/editaaradinovic

- I moj bivši je voleo zelenu boju, laka mu zemlja. Neka mu je laka zemlja. E, Karli jel važi ona ponuda za duet što smo snimile krajem godine kad si me zvala? Sećaš se? - pisala je iznervirana pevačica i dodala: 


Foto: Instagram printscree/editaaradinovic

- Ako i dalje važi ponuda za duet, onda bih rado snimila, mislim da bi izazvale ludilo na estradi... zamisli.. ekspanziju ru...pf..hot, hot. Nego, problem je što si viša od mene, moraćemo nekako da snimimo spoz da sse ne vidi 30cm razlike u visini, madasta kad si bila sa mojim dečkkom koji je moje visine, neće ti ni ovo biti problem - zaključila je Edita.

Jelena je danas u jednom tržnom centru imala druženje sa fanovima, ali je na pitanje o Editi, prekinula intervjuu.

Slične vesti: ​ Teya Dora u Švedskoj već prvi dan doživela neprijatnost: Good luck! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>