Svet

Region

Madona odgovorila fanovima: Rano buđenje nakon koncerta ne predstavlja osnov za tužbu!

Advokati pop zvezde zatražili su u sredu od saveznog sudije da odbaci grupnu tužbu koju su fanovi podneli u januaru, nakon što su njeni koncerti na turneji "Celebration" u Njujorku počeli sa satima zakašnjenja, navodi Billboard.

Madona odgovorila fanovima: Rano buđenje nakon koncerta ne predstavlja osnov za tužbu! Foto: Instgram printscreen /Madonna



Podnesk tužbe u kojoj se navodi da su fanovi sutradan nakon koncerta "ustajali rano da bi otišli na posao" ne predstavlja pravnu "povredu" zbog koje se neko može tužiti. Madonini advokati su takođe zatražili od saveznog sudije da odbaci grupnu tužbu koju su fanovi podneli u januaru. U podnesku, koji je podnet u sredu, navodi se da tužioci nemaju pravni osnov za tužbu. Posetioci koncerta Majkl Felouz i Džonatan Haden podneli su tužbu ubrzo nakon koncerata 65-godišnje dobitnice Gremija u decembru 2023. u Bruklinskom Barklis centru. Tvrdili su da je koncert lažno reklamiran, jer je Madona na scenu izašla tek u 22:30, iako je na ulaznici stajalo da koncert počinje u 20:30. Konkretno, tvrdili su da je njeno kašnjenje "lažno oglašavanje, nemarno predstavljanje i nepoštovanje obožavaoca".

"Optuženi nisu dali nikakvo obaveštenje ljudima koji su dolazili na koncert da će nastup početi mnogo kasnije od vremena koje stoji na ulaznicama", dodali su Felouz i Haden.

Madonini advokati su, međutim, rekli da nema ničeg nerazumnog u vezi sa terminima koncerata i da su fanovi dobili tačno ono što su platili.

"Tuženi nigde nisu rekli da će se Madona pojaviti na sceni u pola 20:30, a nijedan razuman posetilac koncerta - a svakako ni Madonnin obožavalac - ne bi očekivao da će glavni izvođač na velikom koncertu u areni izaći na scenu u vreme koje je napisano", naveli su oni i dodali:

"Umesto toga, razuman posetilac koncerta bi shvatio da će se vrata dvorane otvoriti u to vreme ili malo pre vremena koje stoji na ulaznici, a izvođač se na sceni pojavljuje, onda kada svaki posetilac nađe svoje mesto. Oni su dalje tvrdili, da se u tužbi ne navodi da je "Madonin nastup bio loš, već da je njen nastup vredeo manje od onoga što su platili, kao i da su napustili koncert pre nego što su odgledali njen ceo nastup" - dodaju.


Foto: Instagram printscreen/Madonna

Nekoliko fanova je izrazilo svoje razočarenje nakon što su koncert napustili kasno, a mnogi su zahtevali povraćaj novca na društvenim mrežama.

 "Ako zakasniš 3 sata, jednostavno si je*eno nepristojan." Drugi je dodao: "Koncert je trebalo da počne u 20:30. Madona je počela u 23 sata. Cela arena je skandirala njeno ime da se pojavi na sceni, ali nije marila. "To je nepoštovanje". "Bukvalno odbijate svoje fanove koji su platili da dođu da vas gledaju. Možeš biti diva, ali ne treba da se ponašaš kao diva." - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Madona  je započela svoju turneju "Celebration" u Londonu u oktobru 2023. nakon što je nastup odlagala mesecima kada se razbolela od "ozbiljne bakterijske infekcije", zbog koje je nekoliko dana bila smeštena na intenzivnu negu. Tokom oktobra u Antverpenu u Belgiji, rekla je obožavaocima da je "je*eno čudo" što je živa i sposobna da nastupi nakon što su mnogi predviđali da će podleći infekciji.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>