Region

Svet

Teya Dora ispred predstavnika Hrvatske: Šok preokret pred Evroviziju! (VIDEO)

Teya Dora, nakon trijumfa na nacionalnom takmičenju "PZE", predstavljaće Srbiju u prvoj polufinalnoj večeri 7. maja u Malmeu pod rednim brojem 2 na izboru za pesmu "Evrovizije 2024" sa pesmom "Ramonda".

Teya Dora ispred predstavnika Hrvatske: Šok preokret pred Evroviziju! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/Baby Lasagnia



Već nekoliko dana Teya Dora i njen tim borave u Malmeu, gde vredno rade na pripremama kako bi zasijali na ovom prestižnom događaju. Na zvaničnom TikTok profilu "Evrovizije" mogli smo da pogledaqmo i atmosferu sa generalne probe, kako naših predstavnika, tako i ostalih takmičara.

Video klip Teya Dore je jedan od najpopularnijih među takmičarima prve polufinalne večeri, sa gotovo 800.000 pregleda, što je slično popularnosti predstavnice Ukrajine.


@eurovision @TeyaDora is serving Serbian seaside songstress at first rehearsals in Malmö 🇷🇸 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision


Jedino predstavnica Poljske u ovom polufinalu ima znatno više pregleda, oko 1,2 miliona.

Hrvatska, naša komšijska zemlja, smatra se jednim od glavnih favorita ove godine, ali njen predstavnik, Bejbi Lazanja, ima oko 650.000 pregleda. Hoće li ovo biti znak da je njegova pozicija možda oslabljena, ostaje da se vidi nakon njegovog nastupa.

Slične vesti: Bila je namenjena Balaševiću: Nepoznata priča o pesmi koja je proslavila Mileta Kitića!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>