Region

Svet

Evrovizija 2024: Irska predstavnica u suzama, iskritikovala organizatore (VIDEO)

Evrovizija 2024 postala je poprište neočekivane drame dok je irska predstavnica razotkrila emocije sa ovogodišnjeg takmičenja. 

Evrovizija 2024: Irska predstavnica u suzama, iskritikovala organizatore (VIDEO) Foto: X printscreen/Irish ExaminerNjena emotivna reakcija nije dirnula samo srca publike, već je izazvala i pravu buru reakcija kada je iznela oštre kritike na račun organizatora Evrovizije 2024.

Pred predstavnicima medija, irska predstavnica presrećna je što je pobednik ovogodišnje Evrovizije, predstavnik iz Švajcarske Nemo, ali je izrazila i svoje duboko nezadovoljstvo organizacijom događaja. Njene reči ostavile su publiku u šoku, a njene emocije postale su glavna tema rasprave na društvenim mrežama. 

- Tako sam ponosna što je Nemo pobedio! Tako sam ponosna na sve nas ovde u top 10, koji se borimo protiv svega što je bilo iza scene. Zato što je bilo tako teško i strašno za nas! Silno sam ponosna i samo želim da kažem: "Mi smo ono što je Pesma Evrovizije, EBU nije Pesma Evrovizije. Je***e se EBU. Uopšte me više nije briga! Je**i se EBU - ponovilo je kroz suze Bambi nekoliko puta posle finala, pa dodalo:Dok neki podržavaju hrabrost irske predstavnice u iznošenju svojih emocija, drugi su izražavali različite stavove o ovom kontroverznom trenutku na Evroviziji.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>