Region

Svet

Zašto je Ceca Ražnatović odbila duet sa Slobom Radanovićem

Svetlana Ceca Ražnatović rekla je "ne" iz opravdanih razloga. Evo zašto je pevačica dbila duet sa kolegom Slobom Radanovićem.

Zašto je Ceca Ražnatović odbila duet sa Slobom Radanovićem Foto: cecaraznatovic




Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, sama je potvrdila da je odbila duet koji je trebalo da snimi sa Radanovićem ali ne zato što joj se pesma nije dopala:


"Ne, ne, nisu nam se poklapali planovi i samo to je u pitanju. Inače, ja Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji, samo nam se nisu poklopili datumi." - istakla je Ceca Ražnatović za GrandOnline.


Sloba je nudio Ceci da snime duet i to za pesmu "Infarkt duše", otkrila je u utorak, 2. aprila, u emisiji Amidži šou Dara Bubamara.



Dara je pesmu pre nekoliko godina prva snimila i otpevala, a sada je prinuđena da na sudu istera pravdu jer joj je pesma - ukradena. - tvrdi pevačica.


"Mi smo izbacili prvi pesmu, a onda je on to poželeo. 2021. godine je mene pozvala Marina Tucaković da čujem pesmu i kaže ona meni: 


"Dođi molim te da čuješ pesmu, ima da se oduševiš", 

ja se stvarno oduševim i snimim pesmu koja me je podsećala na oca koji je posle toga i preminuo, a na sve to to je bila poslednja pesma Marine Tucaković, prošlo je neko vreme od tada i autori obzirom da su imali pesmu pustili su Slobi i on ju je čuo, on je imao i moj snimak gde se čuje moj glas i Željka Nikolića glas, išao je i kod Cece da snime duet, i kod Tanje Savić, ali su ga odbile. Mene niko nije zvao, niti mi je bilo ko javio, iako su znali da je pesma kupljena." - tvrdi je Dara Bubamara.









Protiv Slobe Radanovića je podnela i krivičnu prijavu, odnosno Darin tim koji je zastupa, a Slobina supruga Jelena Radanović izjavila je "da su oni uredno platili pesmu i da je to na kompozitoru".


Jelena Radanović još kaže:

"Stvarno ne želimo da komentarišemo takve stvari, a i nema šta. Sloba nije mogao da otpeva pesmu da je nije uredno platio, odnosno prava od autora. Ti detalji moraju da se provere sa autorima, mi smo uredno platili pesmu."- kaže Jelena za Telegraf i dodaje da su oni mirni po tom pitanju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/GrandOnline

Povezane vesti:


>