Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Ova nedelja donosi neke preokrete, potpuno nova dešavanja, pogledajte šta nedeljni horoskop predviđa za vaš znak ako ste, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba za period od 29. aprila do 5. maja 2024. godine.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Foto: Pixabay




Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju. Da li vas očekuje ljubavna sreća ili izazovi na poslu? Kako će vaše zdravlje biti? Saznajte sve u ovom detaljnom nedeljnom horoskopu. 




VAGA

Hrana

Izbegavajte slatkiše, gazirane sokove, pohovano, prženo, “teške” sosove. A kako ćete to izvesti – ne znam. Potrebno vam je više ribe, jaja, mladog sira, naravno – što više povrća.

Ljubav

Mars ulazi u polje partnerstava, što ukazuje na povišenu temperaturu (ona može ići ka strastima, ali i ka napetosti u odnosu), kao i na jaku inicijativu (što opet može biti dobro ako je ta inicijativa usmerena pravilno, a loše ukoliko nas partner svađalački podbada). Vaša vladarka Venera prelazi u znak Bika, gde vam donosi sporu, pomalo lenju energiju i pojačanu sklonost ka uživanjima. U prevodu – u nekim će vezama ovaj period doneti pravu dozu akcije i opuštanja, strasti i uživanja. U drugim pak – partner i vi ćete se razmimoilaziti u željama i očekivanjima, potrebama i načinu funkcionisanja. Slobodne Vage – udvarači će pokazivati jaku inicijativu prema vama. Vaše je da odgovorite pozitivno ili ne.

Posao

Vama će praznični period prijati da malo iskulirate od svega I posvetite se sebi. Naravno, ukoliko ste uspeli da spojite sve praznike I pobegnete negde, što dalje. Ukoliko pak niste te sreće – zahtevi od strane saradnika I poslovnih partnera se neće smanjiti, naprotiv – posao I obaveze će se gomilati velikom brzinom. Možda je vaša energija malo usporenija ovih dana, ali ste zato sa druge strane temeljni – pa će sve što se mora obaviti, biti završeno. Pravite polako planove da menjate nešto u narednim mesecima.

Zdravlje

Osetljivo grlo, mogući problem sa sinusima.

 


ŠKORPIJA

Hrana

Polje navika aktivira se Marsom, pa je pred Škorpijama period od mesec I po dana u kojem bi bilo dobro da više obrate pažnju ne samo na način ishrane, već I na ostale potrebe svog organizma.

Ljubav

U partnerskom polju su se nagomilale planete – pa ćete imati osećaj da je voljena osoba mnogo više posvećena sebi, svojim ciljevima I prioritetima nego vama I vašoj vezi. S druge strane – vaše polje obaveza se aktivira Marsom, što ukazuje da ćete gro svoje snage I energije davati drugima, a najmanje sebi. Da, raskorak između partnera I vas postoji, ali raskorak ne znači I razjedinjenje. Jednostavno – biće vam potrebno više obostranog razumevanja da biste se uklopili I funkcionisali. Slobodne Škorpije – ni malo loš period da se pronađe nešto što vredi, što može trajati I doneti vam pravu ljubav.

Posao

Taj Mars, koji vlada vašim znakom – ulazi u polje poslovne svakodnevice, obaveza I odgovornosti, pa računajte da je pred vama podugačak period u kojem ćete biti “radnik udarnik” – svidelo vam se to ili ne. No, isto tako – imaćete ogromnu količinu energije, umećete da odredite prioritete I da se snažno usmerite ka njima, imaćete inicijativu, upornost – što svakako ukazuje da je pred vama plodno poslovno vreme. U ovoj nedelji rešite sve ono što ste stavili na čekanje – sada imate dovoljno motiva za to.

Zdravlje

Moguće povrede.

 

STRELAC

Hrana

Mnogo je toga što treba izbegavati ove nedelje od namirnica, pa je bolje fokusirati se na ono što vašem probavnom traktu odgovara. Korenasto  i zeleno lisnato povrće –da. Riba –da. Voće  – da.

Ljubav

Planovi I dogovori sa partnerom će se tumbati, nešto ćete vas dvoje ovih dana biti u raskoraku – ali ovo ne mora da označi ništa loše. Pod takvom ste energijom da ćete lako prelaziti preko ovih “džombi” na terenu, menjati planove u hodu I nastavljati dalje. I sve to što se između vas dvoje dešava spontano, bez ikakvog plana, reda I rasporeda – ispašće odlično. Budite od akcije – mnogo je smeha I uživanja pred vama. Slobodni Strelčevi – ljubav vas itekako hoće ovih dana, a hoće vas I skitanje, putovanja, uživanja sa dragim ljudima. Pred vama su flertovanja, ljubavne zanimacije – I odlična energija koja vas nosi.

Posao

Ako ste uspeli da sastavite sve praznike I zbrišete negde – u ovoj ćete sedmici uživati za sve pare I možemo samo da vam poželimo da se što lepše provedete. Ukoliko pak morate da radite – budite sigurni da će vam se “namestiti” baš one obaveze koje su vam dosadne, za koje niste inspirisani ili koje su jednolične. Ok, odradićete vi I to ali ne baš sa posebnim elanom. Ono što je dobro jeste da će se komunikacija sa saradnicima I kolegama ipak poboljšati, što će vam olakšati funkcionisanje.

Zdravlje

Gledajte da se ne prehladite. Nemojte baš mnogo da se “uletite”, vreme je nestabilno.

 



Foto: Pixabay


JARAC

Hrana

Ovo je nedelja baš za uživanje u hrani. Samo nemojte preterati – posebno kada su u pitanju sve vrste slatkiša ili bogata, previše kalorična hrana. Setite se povremeno da postoji I povrće I voće.

Ljubav

Za voljenu osobu I vas bi bilo najbolje da Iščeznete tokom ove sedmice, da pobegnete od svih I posvetite se jedno drugom. Vratite se tek u danima vikenda, do tada – imajte vreme samo za vas dvoje. Jer, kao da će se svi oni koji su oko vas (a posebno članovi porodice) truditi da vam ukradu vreme, da vam govore šta biste I kako biste trebali da radite, da traže vašu pomoć ili savet. Zato – uživajte što dalje od svih. Slobodni Jarčevi – posle prilično “suvog” ljubavnog perioda – ulazite u vreme dešavanja, aktivnosti. Narednih par nedelja je izuzetno dobro I može vam doneti ozbiljnu I trajnu ljubavnu priču.

Posao

Ukoliko niste uspeli da iščeznete I morate da radite – I ova će nedelja doneti dosta prepreka I izazova koje ćete morati da savladavate. Prvo ćete morati da završite sve ono što je ostalo na čekanju ili što nije do kraja urađeno – bilo da su u pitanju obaveze ili papirologija. Posebno vam administrativna pitanja mogu zadavati glavobolju ovih dana. Ako trebate da predate nešto od papira – požurite da vas ne bi “zakačili” praznični dani. I pored stabilne finansijske situacije – istrošićete se prilično.

Zdravlje

Solidno.

 


VODOLIJA

Hrana

Idealno bi bilo kad biste svoje apetite držali pod kontrolom, ali u ovoj nedelji je to maltene pa nemoguće izvesti. Šta više – bićete itekako skloni preterivanju, posebno kada su u pitanju slatkiši.

Ljubav

Suštinski, odnos između voljene osobe I vas će biti stabilan. Emocije će pronalaziti put do vas I držati vas zajedno a prisutna je I dovoljna količina dobre energije – koja će vam pomagati u trenucima kada se na kratko jave napetosti. Pred vama lično je nešto aktivniji I ubrzaniji period, pa ta napetost I povremena nervoza najpre mogu dolaziti sa vaše strane. No, sa druge strane – vi ćete biti aktivator I pozitivnih dešavanja, inicijator za akciju. Slobodne Vodolije – sedmica je ispunjena zabavnim aktivnostima I isto takvim ljudima. Možda neko privuče vašu pažnju, pa poželite malo flerta…ili mnogo uživanja.

Posao

Ako je iza vas zahtevan poslovni period u kojem ste se natrčali I napričali – slobodno računajte da je ispred vas isti takav. Možda još aktivniji. Mars će kroz vaš sektor komunikacije, aktivnosti I dešavanja prolaziti više od mesec dana – pa ćete se povremeno osećati kao da ste na trkama. Ako u ovoj sedmici ne radite – onda ćete se rastrčati uživanja I društva radi. Ako pak radite – eto vama zanimacije iz dana u dan. Ako ništa drugo – imaćete energije, volje I snage koliko vam duša ište. Živaca ne baš toliko.

Zdravlje

Vodite računa da se ne povredite. Respiratorni sistem je još uvek jako osetljiv.

 


RIBE

Hrana

Izbegavajte tokom ove sedmice brzu hranu, slatkiše I grickalice – najpre zato što nećete imati meru I nećete umeti da stanete. Pokušajte da obuzdate napade gladi I trudite se da se hranite zdravije.

Ljubav

Iza vas je ono neko najkompleksnije I najzahtevnije vreme u partnerskim odnosima. Ispred vas – period u kojem ili možete popraviti mnogo toga (ako se pokvarilo) ili vreme u kojem će se povezanost između voljene osobe I vas produbljivati I koje će vam doneti mnogobrojne lepe zajedničke trenutke. Kada dođe period u kojem treba uživati – onda to I radite. Bez obzira da li ćete uživati u razgovorima, nekom kraćem zajedničkom putovanjcetu….ili jedno u drugom. Slobodne Ribe – ispred vas će se pojavljivati nove emotivne prilike. Neke će biti dobre….a neke baš baš dobre. Ide kvalitetan period za ljubav.

Posao

Ako su vam finansije zadavale glavobolju u proteklom periodu, izdržite još malo – jer se već od ove nedelje polako otvara prostor za poboljšanje ili makar za stabilizaciju. Mars u vašem finansijskom sektoru će u narednih više od mesec dana “raditi” za vas – da, borićete se za zaradu, ali u toj borbi I pobeđivati. Ukoliko morate da radite u ovim prazničnim danima – ipak ćete raditi sa više elana I volje. Komunikacija sa saradnicima će biti znatno bolja nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Vodite računa da se ne prehladite.


Prvi deo nedeljnog horoskopa.


DNEVNI HOROSKOP

Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za maj.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>