Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop za svaki znak zodijaka: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Saznajte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, poslu i zdravlju. Otkrijte kako da poboljšate svoju nedelju od 28. aprila do 5. maja 2024. godine uz savete astrologa. 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Pixabay




Šta vam zvezde to predviđaju za ovu nedelju? Da li vas očekuje ljubavna sreća ili izazovi na poslu? Kako će vaše zdravlje biti? Saznajte sve u našem detaljnom nedeljnom horoskopu za svaki znak zodijaka: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica. Ne propustite priliku da se pripremite za ono što dolazi! 




OVAN

Hrana

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije. Neka vaši obroci budu redovni I količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Ljubav

Ukoliko je u proteklom periodu bilo tumbanja u partnerskim odnosima, ukoliko je bilo vraćanja unazad po nekim pitanjima – sada bi trebalo da se dosta toga raščistilo i došlo na svoje mesto. Kod nekih kroz svođenje računa, kod drugih – kroz ulazak u novu emotivno partnersku fazu . Nisu pred vama ni malo loši ljubavni dani – a vi ih dodatno poboljšajte time što ćete biti podrška jedno drugom. Pričajte, razgovarajte, ali i probudite strast koja se u poslednje vreme pomalo uspavala. Slobodni Ovnovi – ako se kontakt sa nekom osobom ne razvija onako kako biste želeli – budite spremni da se angažujete više.

Posao

Mars ulazi u vaš znak a Merkur “hvata brzinu” u direktnom hodu – ako nešto niste uspeli da izgurate do kraja u periodu koji je iza nas – sad se spremite za akciju. Ukoliko neki pregovori nisu zaključeni I sprovedeni do kraja, ukoliko se ugovori nisu potpisali već su “na čekanju” – sada jeste trenutak da ovome posvetite nepodeljenu pažnju. Venera ulazi u vaše polje novca, pa će I pare krenuti put vas – nekima odmah od ove sedmice….a neki će morati da sačekaju još nedeljicu ili dve. Ali stižu.

Zdravlje

Moguće su češće migrene ili problemi sa sinusima.

 



BIK

Hrana

Za vaš stomak I varenje bi sada bile najbolje neke supice, čorbice I zeleniš – ali nešto nisam sigurna da ćete vi krenuti na tu stranu….Nešto mi se čini da će vas više privlačiti znatno bogatija ishrana.

Ljubav

I evo Venere, vaše vladarke kod vas. Vreme ljubavisanja, poljubaca, toplih zagrljaja I maženja – to jest svih ljubavnih zanimacija – sada zvanično može da otpočne. Doduše, može da se dogodi da kod pojedinih parova bude I talas ljubavne drame – I to najpre kod onih gde postoji neki vid posesivnosti ili ljubomore – ali je ovo kratkog daha I neće uzdrmati temelje vašeg odnosa. U svakom slučaju – I partneru I vama sledi lakši period, pa ga iskoristite da uživate I više vremena provedete zajedno. Slobodni Bikovi – sledeće tri sedmice su baš po vašoj meri. I da uživate – ali I da se jako, duboko I baš lepo zaljubite.

Posao

Poslovno – ušli ste u period koji će u narednih mesec do mesec i po dana iznedriti velike promene, bilo da je to pronalaženje posla, promena firme ili napredovanje. Ukoliko niste zadovoljni primanjima – razmislite da se aktivirate po ovom pitanju i popričate sa nadređenima. Šefovi baš u ovoj sedmici mogu dosta očekivati od vas, jer su vaši rezultati u prethodnom periodu bili više nego dobri – pa su i njihova očekivanja porasla. Ne brinite, bićete na visini zadatka. Dobro se organizujte i nećete imati problem.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 


BLIZANCI

Hrana

Pokušajte da želju za slatkišima pobedite, ili pak nađite alternative  – zasladite sebi život medom, voćnim salatama…. Takođe, izbegavajte proizvode od belog brašna, punomasne mlečne proizvode.

Ljubav

Sa direktnim kretanjem Merkura vraća vam se vaša energija, optimizam I elan – a ulazak Marsa u znak koji vas podržava – samo će vam dodatno dati vetar u leđa. Vaš emotivni život I odnos sa partnerom će imati oscilacije I na dalje – ali ćete vi imati način da pronađete razlog za osmeh I dobru energiju. Pošto će partner I u ovoj nedelji biti preokupiran obavezama I prezauzet – neka vaši zajednički trenuci, posebno oni u danima vikenda – budu opuštajući I veseli. Slobodni Blizanci – strasti su ovih dana posebno jake – možete se strasno zabavljati I uživati sa prijateljima….a možete I odlutati u po koju avanturicu.

Posao

Mnogo toga od ove sedmice počinje da se otvara za vas – a prave rezultate očekujte otprilike za nekih mesec ili mesec I po dana. Promene kreću, u ovom uvodnom delu verovatno polako, a već od drugog dela maja – mnogo intenzivnije. One stvari I situacije na kojima ste se saplitali, na kojima ste se zaglavili ili bili nesigurni koji put da odaberete – sada već postaju mnogo jasnije I vi ćete uspeti da na pravi način usmerite svoju energiju I sebe. Očekujte jednu korisnu nedelju, jer će mnogo toga doći na svoje mesto.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Možda nešto više nervoze.

 


Foto: Freepik



RAK

Hrana

Mislite malo na sebe, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka – pa se potrudite da izbegavate prezačinjenu hranu, grickalice I slatkiše. Pokušajte da “grickate” zdravo – suvo voće, lešnike, bademe.

Ljubav

Mnogo će toga biti baš kako valja u partnerskim odnosima – emocije i povezanost će postojati, postojaće i zajednički interesi, kao i dobra energija i obostrana želja da se više opustite ili više vremena provedete u uživanju, možda i sa zajedničkim prijateljima. Ono što baš i neće biti dobro je povremena nešto oštrija komunikacija i višak nervoze – tu nervozu drugi mogu unositi u vaš odnos. Ne dozvolite da okolina ili dešavanja na poslu utiču na odnos sa partnerom. Slobodni Rakovi – neko pokazuje jako interesovanje za vas. Kroz druženje i društvenost, ali i preko poslovnog segmenta – sada mogu ići prilike za flert.

Posao

Ulazak Marsa u polje karijere ukazuje da ulazite u period u kojem možete napraviti ozbiljniji poslovni zaokret, a u kojem će svakako biti prisutna povišena energija I ubrzanje dešavanja. Ukoliko ste u potrazi za poslom ili težite promenama – sada je vreme da se usmerite I krenete u akciju. Period do kraja juna meseca može vam otvoriti potpuno novu poslovnu fazu. U ovoj je sedmici potrebna vaša nešto bolja organizacija da biste sve obaveze priveli kraju u dogovorenim rokovima.

Zdravlje

Osetljivi disajni organi.

 

LAV

Hrana

Vašem stomaku neće prijati prejaki začini, naročito ljuta hrana.  Pokušajte da ne preterujete i količinski smanjite obroke. Najviše bi vam odgovarala hrana bogata vlaknima.

Ljubav

U vašim je partnerstvima trenutno dosta stabilno stanje. E sad – koliko ste vi suštinski zadovoljni je već neko deseto pitanje. Možda bi bilo dobro više se fokusirati na ono što imate, a ne na ono što vam fali. Odličan je period za zajedničke planove sa voljenom osobom – bilo da se oni vezuju za putovanje, druženje ili za neke vama bitne životne stvari. Zajedničke aktivnosti će vas pokretati I unositi dobru energiju u vaš odnos. Slobodni Lavovi – vama bi bilo najbolje da se družite I da se što više opustite, mada postoji šansa da vas neko zainteresuje I pokrene vam strasti I želju za uživanjima.

Posao

Poslovni sektor se dodatno aktivira ulaskom Venere u polje karijere, koja donosi nagoveštaj finansijskih poboljšanja koja će startovati tokom maja, ali ukazuje I na početak poslovnih zaokreta koji će mnogi Lavovi napraviti u narednom periodu od par meseci. Sada se lagano slažu kockice za promene koje vam dolaze. U ovoj ste sedmici na visini zadatka, spremni da se suočite sa bilo kakvim izazovima koji se postave ispred vas. Aktivnosti sa inostranstvom su pojačane, a moguć je I poslovni put.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Nešto više pažnje obratite na grlo.

 


DEVICA

Hrana

Možda vi niste, ali vaš stomak je “probirljiv” tokom naredne sedmice. Neke namirnice kao što su mesni i mlečni proizvodi, vam neće odgovarati. Prija vam kuvana hrana – variva, supe, ali I svo zeleno povrće.

Ljubav

Dobar je trenutak da se potencijalni nemiri iz prethodnog perioda izglade, da se fokus više stavi na ono što vas povezuje, da se više uživa I opušta – možda I na zajedničkom putovanju. Komunikacija je sada vrlo bitna stavka – ona može biti pomalo napeta I klackava u početku, ali kada ovaj nervozni talas prođe, ulazite u mirnu fazu ispunjenu lepim I lakim razgovorima, gde ćete zaista čuti jedno drugo. Slobodne Device – vama je prvenstveno potrebno da se opustite, da budete okruženi pozitivnim ljudima, uživanjima, dobrim provodom. I ko zna – možda se pokrenu neka dobra I lepa dešavanja.

Posao

I pored svih napetih momenata, žurbe I kašnjenja koja su obeležila prethodni period – vi ste u stabilnoj poslovnoj fazi. Moguće je da ste polako počeli da pripremate teren za promene I aktivaciju vaših planova – narednih par meseci će doneti velike zaokrete I nove poslovne aktivnosti. Što se ove sedmice tiče – uglavnom se sve odvija nekim redovnim tokom. Odnos sa kolegama I saradnicima je korektan – uspevate da sarađujete I poslovno podržite jedni druge. Ako ima zaostale papirologije – rešavajte je.

Zdravlje

Osetljivost sinusa, moguće glavobolje.

Drugi deo nedeljnog horoskopa.


DNEVNI HOROSKOP

Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za maj.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>