Region

Svet

Seka Aleksić ekskluzivno za Svet Plus: Želim blizance i podvrgnuću se vantelesnoj oplodnji

Pevačica Seka Aleksić Piljikić je u subotu promovisala novi singl "Soba 22" a nedavno se vratila iz Gane gde je otišla na odmor, ne zbog usvajanja deteta kako se pisalo u medijima. Sve ovo i još mnogo novosti pevačica je otkrila u ekskluzivnom intervjuu za Svet Plus.

Seka Aleksić ekskluzivno za Svet Plus: Želim blizance i podvrgnuću se vantelesnoj oplodnji



Autori Sekine nove pesme su mladi momci iz Londona, Ivan i Sani koji su se zajedno sa Dejanom Abadićem pobrinuli za aranžman, dok je tekst uradio Dragan Brajić Braja. "Odlučila sam da ovim mladim momcima dam šansu jer su jako talentovani a mladi nemaju uvek priliku da pokažu ono što znaju", rekla nam je pevačica i dodala: "Ja sam jako zadovoljna i nadam se da će ovo biti pravi letnji hit."

Kako je uz promociju nove pesme usledio i drugačiji imidž pitali smo Seku da li je inspiraciju za to pronašla na svom nedavnom putovanju. "Da to je tačno. Zamolila sam jednu ženu na ulici, bukvalno, da mi pokaže kako se veže turban i zajedno sa mojom stilistkinjom Tijanom odlučila da to ponesem", rekla je. Pošto se bavi dizajniranjem i priprema novu kolekciju otkrila je da će se u njoj naći i nešto slično turbanu koji je nosila.

Seku smo pitali o utiscima sa odmora a ona je istakla kako je oduševljena optimizmom koji ljudi u Gani poseduju iako žive na ivici egzistencije i da je provela jedan divan i nezaboravan odmor. Posetila je tamošnje sirotište ali je napomenula da fotografije sa mališanima ne želi da objavljuje kako ne bi došlo do zloupotrebe.

"Kada sam se vratila ovamo shvatila sam koliko se pisalo o tome da ja želim da usvajam dete što apsolutno nije istinito. Videla sam i da se neka koleginica slikala sa tuđim detetom i rekla da ga je udomila a nije, pa se napravila opšta pometnja i odlučila sam da svoje fotografije sa decom iz sirotišta sačuvam za sebe. Mislim da je to nebulozno i ne treba mi takav vid reklame. Želim prvenstveno da imam svoje biološko dete sa svojim suprugom ali ako budem bila u prilici usvojila bih neko dete jer smatram da je to najveće humano delo", rekla je pevačica koja je poznata po svom humanitarnom radu.

U našem razgovoru Svetlana je ekskluzivno otkrila da se od septembra seli u Beč, razloge za to i da će tamo živeti dve do tri godine. "Ja planiram da se u septembru podvrgnem vantelesnoj oplodnji, pošto suprug i ja želimo blizance a to je moguće samo na taj način. Volela bih da to budu dva muškarca i nadam se da će Bog da mi usliši tu želju", otkrila je Seka.

Rekla nam je još da svake godine letuje u Egiptu pa će tako i ove godine u avgustu priuštiti sebi odmor ali tome prethode brojna gostovanja i turneje tokom leta koje započinje već od ovog vikenda.

Seka na albumu koji je izdala pre godinu i po dana ima petnaest pesama i kako kaže, njena publika zaslužuje toliki broj numera na jednom CD-u iako neki smatraju da je to mnogo. Stoga, u narednih nekoliko godina ne planira novi album a nama ostaje da uživamo u njenoj muzici i nadamo se nekom novom singlu.

Autor: Marija Đurić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>