Region

Svet

Severina: Svaki put plačem kad pevam Dobrodošao u klub (Video)

U toku su pripreme za Severinin koncert koji će održati 30. marta u Kombank Areni, a ona marljivo radi sa svojim timom uvežbavajući koreografiju.

Severina: Svaki put plačem kad pevam Dobrodošao u klub (Video)



Za koncert je najavljen spektakl koji priprema i režira Tomaž Pandur, a probe se održavaju u Ljubljani gde oni zajedno sa plesačkim timom "Maestro" koji vodi Anže Škrube pripremaju koreografiju.

"Mi smo tri puta pobedili na svetskom prvenstvu u hip-hop formacijama, a sad se bavimo Severinom, tako da nemam više vremena za takmičenja", našalio se koreograf Anže.

"Smišljamo neki novi žanr, "Severinitis"", kaže kroz smeh Tomaž Pandur, i dodaje kako mu prija da pobegne od svojih ozbiljnih tema iz pozorišta i za promenu se bavi nečim drugim.

Na probama ima i šale i ozbiljnosti. Tomaž, Anže i Severina se odlično zabavljaju, na šta Severina kaže da se ponašaju kao mala deca, ali ima i trenutaka kada preovladaju emocije pa umesto smeha dolazi do suza.

"Sve me to pogađa. Emotivno izvođenje pesme "Dobrodošao u klub" me jako dotiče, tako da svaki put plačem, ali ne od tuge nego od nekakvog pročišćenja i zadovoljstva", priznaje Severina.

Pogledajte kako teku pripreme za najavljeni spektakl.



Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>