Region

Svet

In Vivo u emisiji VIP Špajz na radiju Svet Plus

Grupa In Vivo je nastala 2007. godine, a njihov hit prvenac pesma "Tu, tu" bila je veliki hit i ujedno njihova lična karta za dalju karijeru.

In Vivo u emisiji VIP Špajz na radiju Svet Plus



U emisiji VIP Špajz, radija Svet Plus, Neven Živančević i Igor Maljukanović su govorili o tome kako su uopšte i došli na ideju da osnuju grupu i da se upuste u muziku.

Obojica se slažu da im se dosta toga lepog i zanimljivog u karijeri desilo spontano, bez nekog njihovog insistiranja.

"Internet nam je tih prvih godina dosta pomogao. To je razlog zašto imamo tako dobre pesme i pravimo dobre spotove. Internet nam je pomogao u tom smislu da i pre nego smo izdali cd već mogli da promovišemo pesme besplatno na netu", kaže Neven Živančević a Igor dodaje:

"Ja ne znam kako bi danas moglo bez interneta. Mislim da greše starije kolege koje misle da je to potpuno nebitno u njihovim karijerama. Mnogi su od novijih generacija napravili samo putem interneta svoje karijere, mislim da je to bitna karika. Najbolje je kombinovati sve medije i to je ključ za uspeh."

Naziv grupe ima veze sa njihovim inicijalima, ali im je bilo kratko da se zovu samo "IN" pa su dodali i "Vivo", mada ljudi dosta greše sa tim nazivom pa se dešava da ih potpisuju sa "Il Vivo", što je razlog da, kažu u šali, promene ime u "Partimanijaci", što i jesu.

"Pošto radimo svaki vikend poslednjih par godina, definitivno smo partimanijaci na svirkama jer se toliko dajemo dok radimo da nešto posle toga slabo izlazimo", kaže Neven.

Ovaj popularni duo se nada i inostranoj karijeri, a da im se ta teška vrata strane muzičke industrije ipak mogu otvoriti dokaz je što su njhovu pesmu "Rolerkoster" obradile dve velike izraelske zvezde Liran Aviv i Subliminal. Pesma je inače veoma slušana i na nekoliko američkih radio stanica.

Za kraj ovom bendu želimo puno sreće u daljem radu, a ne sumnjamo da će napredovati jer smo na njihovoj poslednjoj promociji, na kojoj su predstavili novi spot za pesmu "Partimanijak" koju su snimili u saradnji sa Dadom Polumentom, videli pravi veliki potencijal Nevena Živančevića i Igora Maljukanovića koji čine IN VIVO.

Ukoliko ste propustili ovo izdanje emisije "VIP Špajz" na radiju Svet Plus, delove emisije sa grupom "IN Vivo" možete poslušati u našoj audio sekciji.

Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>