Region

Svet

Dragana Mirković iskreno o braku sa Tonijem: Nisam nešto puno birala, takva mi je sudbina!

- Shvatila sam da moram da imam porodicu podhitno - rekla je popularna pevačica. 

Dragana Mirković iskreno o braku sa Tonijem: Nisam nešto puno birala, takva mi je sudbina! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se pevačica Dragana Mirković, nakon 23 godine provedene u braku sa Tonijem Bijelićem, razvodi. Mnogi su prvo pomislili da je u pitanju neka šala, ali popularna pevačica je putem društvene mreže Instagram potvrdila navode, ostavljajući mnoge u šoku.


Foto: Printscreen Instagram/manuelabijelic

Ipak, iako su se pojavile spekulacije da je muž ostavio zbog 15 godina mlađe ljubavnice, Dragana je pokazala izuzetnu snagu i dostojanstvo. Umesto da odgovara na takve navode, prvi put je u jednom gostovanju otkrila kako se udala za Tonija:

- Imala sam pune 32 godine kada sam shvatila da moram hitno osnovati porodicu. Bila sam željna dece, jer ih obožavam. Kao mlada devojka, volela sam svu decu, a kamoli svoju. Tada mi je samo bilo važno da to ne bude neko iz estradnog sveta, što bi mi bilo grozno. Nisam mnogo birala, jednostavno je bila takva sudbina, rizikovala sam mnogo. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što jeste bilo i što će biti, ja sam zadovoljna. Imam dvoje divne dece, ostala sam prisebna, normalna, vredna i i dalje radim kao da nemam ništa.' - rekla je Dragana Mirković za 24sata. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>