Region

Svet

Dragana Mirković otvorila dušu: Čime sam to zaslužila?

Dragana Mirković, nakon 24 godine se razvodi od supruga Tonija Bjelića. Posle teškog perioda, pevačica se vratila svojim obavezama i daljem životu.

Dragana Mirković otvorila dušu: Čime sam to zaslužila? Foto: YouTube Printscreen/Pink TV



Kako je istakla, oni ne žive zajedno od 2021. godine, dugo su se pretvarali da je među njima sve u redu, te su se od tada nekoliko puta pojavili zajedno, slavili ćerki rođendan, a bio je i na njenom nedavnom koncertu.

Dragana je od kada se rastala sa suprugom davala izjave u medijima, ali pre tri godine je u jednom intervjuu nagovestila da stvari u njenom braku nisu najbolje.



- Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim ovu godinu i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba - istakla je ona i priznala da svoju iskrenost smatra manom, prenosi Alo.



- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - rekla je ona tada i otkrila da je u životu najviše povređuje nepravda, te da često plače.

- Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica, prenosi Alo.

Iako jako vole Srbiju, Dragana je istakla da njena deca nemaju vremena da često budu u našoj zemlji.

- Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. NJih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju - zaključila je Dragana.

Slične vesti: Tamara Dragičević iznenadila sve izjavom: Petar dođe da nas obiđe ponekad!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>